Eladó ház Bazsi 199 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bazsi 199 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8176947
Referenciaszám: NY011898
Frissítve: 21 napja

Bazsi eladó egyéb ház 3 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
145 729 Ft/m²
199 m²
Alapterület
17517 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 761 Ft
Második évtől
120 315 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala és Veszprém vármegye határán, Bazsi varázslatos szőlőhegyi részén ajánlom figyelmébe ezt az 1 ,75 hektáron elterülő birtokot. Ha ön szereti a csendet, nyugalmat, madárcsicsergést es az alábbiak egyikében gondolkodik: - nyaraló vásárlása - önálló gazdálkodás létrehozása - falusi vendéglátás kialakítása... akkor az alábbi területet ajánlom figyelmébe! A murvás úton jól megközelíthető téglalap alakú telek mértani közepén a közel 100 m2-es főépület nagyrészt körbekerített udvarral, távolról irányítható kamerával megfigyelt. Az internetet a Z-Net szolgáltatja optikai hálózaton keresztül. A kapu bejáratánál a fedett beálló két autó parkolására alkalmas. A bejárati ajtónál hangulatos kiülő található, ahonnan szép kilátás nyílik a környékre, valamint a rózsákkal beültetett sziklakertre. Az épület közel fele állandó lakhatásra felújított, az új fa nyílászárók fém szúnyoghálóval ellátottak, új villany- és vízvezetékekkel, új, modern fürdőszobával. Az épület vízellátását hidroforral működő fúrt kút biztosítja, a ház melegéről cserépkályha gondoskodik. A 60 cm- es falvastagság miatt nyáron klímára még nem volt szükség. Az épület másik fele tároló jelenlegű, ahol megkezdődött egy fürdőszoba, külön WC és nappali kialakítása. A befejezés az új tulajdonosra vár. Az épület tetejéről 6 db, egyenként 1000 literes esővízgyűjtő fogja fel, a két garázsról további 1-1 1.000 literes esővízgyűjtő található. A telken további két jó állapotú és egy romos gazdasági épület található, melyek kis ráfordítással könnyen lakhatóvá tehetőek. A pár sor szőlő mellett bő termést hozó fák között megtalálható alma, körte, dió, cseresznye és szelíd gesztenye.. Keszthely és Tapolca egyaránt kb. 25-25 km, Sümeg 6 km. Amennyiben felkeltettem érdeklődését és szeretné megtekinteni vagy kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, várom hívását a megadott elérhetőségen.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY