Eladó ház Bakonypölöske 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Bakonypölöske 72 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237956
Referenciaszám: M287716
Frissítve: 6 napja

Bakonypölöske eladó családi ház 1+2 fél szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
409 723 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1136 m²
Telek
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 343 Ft
Második évtől
122 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Veszprém Vármegye Bakonypölöske Családi Ház Bakonypölöske csendes, nyugodt új részén eladó egy 72 nm-es szépen felújított családi ház. Az ingatlan 2010-es építésű, szerkezete tégla, teteje cserép. Elrendezése a helységeknek praktikus és napfényes. A házba belépve egy tágas nappali fogad, aminek a végén egy konyha lett kialakítva. Továbbá egy fürdőszoba, külön álló wc egy tároló helység és három szoba került kialakításra. Középső szobáján egy erkélyajtó is található, így a későbbiek folyamán egy terasz is kialakítható az udvar hátsó részén,amire kiléphetünk. Az ingatlanon több felújítás is végbe ment. Minden szoba laminált parkettázva lett, többi helység pedig minőségi járólapot kapott. Így a fürdőszobája valamint a mellék helység is teljesen megújult. Valamint minden helység egy fehér festést kapott. A villany és a víz rendszer is megújult. A nyílászárok fa hőszigeteltek, a bejárati ajtó műanyag biztonsági. Az otthon fűtési rendszere kialakítva, minden helységbe a radiátorok kiállásai előkészítve, így a kazánház a nappaliban került kialakításra. A központi fűtésre a meleg víz ellátás is ráköthető. Kívülről szigetelést és pucolást kapott a ház, így már csak az új színre van szükség. A telek mérete 1136 nm-er. Az ingatlan tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Bakonypölöske település Pápa városától 14 km-re, Noszlop településtől 4 km-re helyezkedik el. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
2010
Terasz:
3,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízösszkomfortosvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Ajka Szabadság tér 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY