Eladó ház Ajka 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ajka 60 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8226970
Referenciaszám: 322172
Feltöltve: 17 napja

Ajka eladó ikerház 2 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
498 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
541 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 609 Ft
Második évtől
124 049 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ CSALÁDI HÁZ, AJKA-PADRAGKÚT VÁROSRÉSZÉBEN! Az ingatlan Csertelepen található, egy csendes utcában. Az 541 négyzetméteres telken található, 60 négyzetméteres ikerház - mely az 1960-as években épült - 2 szobával, nappalival ,amerikai stílusú konyhával, wc, fürdőszoba külön, előtérrel rendelkezik. 40 cm-es téglafallal épült ház, utólagos vízszigetelést kapott, villanyvezetékek cserélve lettek , réz, vízhálózat is megújult. A házban kandalló szolgáltatja a meleget, azonban elektromos fűtésre is lehetőség van, hiszen a hálózat teljes felújításon esett át. Tető felújítása 5 évvel ezelőtt készült el, LINDAB cserepeslemezzel lett lefedve. Tetőtér beépíthető, feljáró elkészült hozzá, épületen belül. Melegvizet villanybojler szolgáltatja. Gázcsonk az ingatlan területén, a rákötés bármikor lehetséges. Az épülethez tartozik egy fedett terasz is, valamint kapcsolódik hozzá műhelyrész illetve gazdasági épületek is. Az ingatlan végében békét, nyugalmat árasztó erdős, cserjés rész található. A buszmegálló 100 méterre, mind a tömegközlekedés, mind az úthálózat kiváló! Mindezt 29,9 millió forintért ! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Kandalló
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosteraszkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Zoltán Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Zoltán Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 907 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY