Eladó ház Szentendre 161 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 161 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8278446
Referenciaszám: HZ084261-4763205
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 150 millió Ft

150 millió Ft
931 677 Ft/m²
161 m²
Alapterület
698 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 474 626 Ft
Második évtől
622 319 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELKÉPESZTŐ LEHETŐSÉG SZENTENDRE SZÍVÉBEN! KIVÉTELES TERVEZÉSŰ családi ház Vadász Györgytől! MAGAS MINŐSÉGŰ anyagokkal, parkosított telken. EGYEDÜLÁLLÓ ÉLETÉRZÉS és STÍLUSOS megoldások. Panorámás TERASZ, napfényes amerikai konyha-nappali. Intimitás és biztonság a fedett gépkocsibeállóval. . . . . ELKÉPESZTŐ LEHETŐSÉG SZENTENDRE SZÍVÉBEN! Eladó egy KIVÉTELES TERVEZÉSŰ családi ház, amit az elismert Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész, Vadász György saját részére álmodott meg. A Barackvirág utcában található otthon eredetileg 2008-ban készült, a legMAGASABB MINŐSÉGŰ anyagok felhasználásával, egy 698 nm-es gondozott, parkosított telken helyezkedik el. Ez a STÍLUSOS és különleges építészeti megoldásokkal rendelkező ingatlan nem csupán egy ház, hanem a művész saját építészeti laboratóriuma is volt. Vadász György, aki olyan nagyprojektek tervezésében vett részt, mint a Gellérthegyi víztározó vagy a Radnóti Miklós Művelődési Központ, egy valóban EGYEDÜLÁLLÓ ÉLETÉRZÉST alkotott meg itt. A 161 nm-es otthon nappali része az emeleten található, ahol egy amerikai stílusú konyha-nappali fogadja a lakókat. A FALAKAT rengeteg ablak töri meg, így szinte elárasztja a napfény a teret. A kandallóval felszerelt nappali tökéletes helyszíne lehet a családi összejöveteleknek. Emellett az emeleten egy panorámás TERASZ is helyet kapott, ahol élvezhetjük a csillagos ég nyugtató látványát. A ház igazi különlegessége a második emeleten található 33 nm-es szoba, aminek bevilágító kupolája alatt pihenhetünk, és a csillagos ég végtelenjében gyönyörködhetünk. A lakás jelenleg 3 hálószobás, de a tetőtéri SZOBALAKOSZTÁLY kettéválasztható, így a igények szerint akár 4 hálószobásra is BŐVÍTHETŐ. Az ingatlan teljes intimitást biztosít, ugyanis a telek végében helyezkedik el, így az utcafrontról egyáltalán nem látható. A kényelmet a bejáratnál található fedett gépkocsibeálló biztosítja, ahol 2 autó parkolhat biztonságosan. Ne hagyja ki ezt a páratlan LEHETŐSÉGET, hogy egy KURIOZUM tulajdonosává váljon Szentendre egyik legkedveltebb környékén!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY