Eladó ház Szentendre 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8281256
Referenciaszám: HZ018846
Frissítve: ma

Szentendre eladó családi ház 4 szobás: 110 millió Ft

110 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
110 m²
Alapterület
678 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 059 Ft
Második évtől
456 367 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre kedvelt területén, Tyúkosdűlő városrészben, csendes mellékutcában, intim kerttel rendelkező, jelenleg rövidtávú szállásoltatásban hasznosított kétszintes ingatlan, apartmanház eladó.A kétszintes, üdülőövezeti családi házban két apartman került kialakításra, melyek egymástól függetlenül önálló lakrészként használhatók. A földszint az udvar felől, hangulatos teraszon keresztül közelíthető meg, míg a tetőtéri emeleti rész a ház nyugati oldalán, kültéri lépcsőn keresztül érhető el. A földszinti lakrészben egy nappali-konyha-étkező alkotja a lakóteret, valamint két külön nyíló szoba került kialakításra, kádas fürdőszobával. Az emeleti térben egy légtérben kapott helyet a konyha-étkező-nappali funkció, ahonnan megközelíthető az emeleti kádas fürdő, valamint kialakításra került egy zárt tároló. A hálóhelyiség mobíliákkal szeparált jelen kialakításban, a DNY-i homlokzat felé kellemes erkélyre lehet kilépni, ahonnan üde, zöld kertvárosi panoráma élvezhető. Az udvaron található egy kerti kemence, mely ideális kellék egy kellemes baráti vagy családi összejövetelhez.A ház fűtéséről gázcirkó, cserépkályha, valamint hűtő-fűtő klíma gondoskodik.Az ingatlan ideális mindazoknak, akik könnyen megközelíthető, mégis a városi és átmenő forgalomtól mentes, csendes, nyugodt környezetben szeretnének lakni. Igény esetén az új tulajdonosnak lehetősége van a két szintet beltérben is egybenyitni. Jelenleg a szállásfunkció bejelentett, engedéllyel rendelkező tevékenység, melyet az új tulajdonos folytathat, így befektetésnek is kíváló lehetőség.A jelenlegi hasznosításból fakadóan megtekintésnél tekintettel kell lenni az esetleges szállóvendégekre, az apartman kiadottságára.Amennyiben megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmazia Ádám Duna House - Királyhágó_költözés alatt Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY