Eladó ház Szentendre 80 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8262022
Referenciaszám: 97-401
Feltöltve: 12 napja

Szentendre eladó családi ház 3 szobás: 128,5 millió Ft

128,5 millió Ft
1 606 250 Ft/m²
80 m²
Alapterület
580 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 596 Ft
Második évtől
533 120 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szentendre egyik legkedveltebb részén, Pismányban eladó egy örökpanorámás, kétszintes családi ház, mely egy 580 nm-es, parkosított telken helyezkedik el, medencével és számos modern kényelmi megoldással. Főbb jellemzők: A ház: - 80 nm alapterületű, szigetelt, téglaépítésű - Nappali + 2 hálószoba - Konyha és étkező - Zuhanyzós fürdőszoba, kádas fürdőszoba és külön WC - Több tároló helyiség - 30 nm fedett, téliesített terasz, melyet elektromos ablakokkal nyithatóvá lehet tenni - Fedett, 20 nm-es autóbeálló elektromos kapuval - Fűtés: cirkó, radiátorokkal, plusz egy kandalló és hűtő-fűtő klíma - Melegvíz: villanybojler - Műanyag nyílászárók - Riasztórendszer a ház biztonságáért A telek és kert: - 580 nm-es, parkosított telek műfűvel és ősfákkal - 20 nm-es, épített medence automatikus gépészettel és környezetbarát, napenergiás fűtéssel - Kiváló elhelyezkedés a természet szerelmeseinek Környezet: Szentendre, a Dunakanyar kapujában található, gyönyörű természeti környezetben. A város kulturális és művészeti értékei miatt közkedvelt turisztikai célpont. Pismány városrésze különösen kedvelt a friss levegő, a csend és a lenyűgöző panoráma miatt, amely ideális otthon vagy nyaraló céljára. Ez az ingatlan tökéletes választás azoknak, akik csendes, természetközeli környezetben, modern kényelemmel felszerelt házat keresnek, gyönyörű kilátással.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeállóterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Éva Balla Ingatlan - Pomáz és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 20 805 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY