Eladó ház Nagyoroszi 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyoroszi 88 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8189409
Frissítve: 1 hónapja

Nagyoroszi eladó családi ház 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
238 636 Ft/m²
88 m²
Alapterület
1461 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyoroszi egyik csendes zsákutcájában vált eladóvá egy 1461m2-es, sík telken elhelyezkedő, remek elosztású, tégla falazatú, 88m2 hasznos alapterületű családi ház! Az ingatlan egy csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutca végén található. A ház 1974-ben épült téglából, hasznos alapterülete 88 m2. Remek elosztású, az előszobából nyílik szinte minden helyiség. Kialakításra került benne három szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, külön álló mellékhelyiség és egy tágas kamra. Közművek közül villany, víz és csatorna van, gáz az utcában. A fűtés cserépkályhával megoldott. A ház egy 1461m2-es, sík telken helyezkedik el, ami adottságainak köszönhetően alkalmas lehet gazdálkodásra és állattartásra is. Található rajta egy tároló és egy kút is, amely öntözésre is használható. Az ingatlan per- és tehermentes. Falusi CSOK igénybevételére van lehetőség, ezzel a Vevőnek a vásárlás is illetékmentessé válik. A település központjában polgármesteri hivatal, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, illetve vegyesboltok elérhetőek. A községben működő lakókocsigyár folyamatos munkalehetőséget biztosít a környéken élők számára. Nagyoroszi közlekedés szempontjából is kedvező helyzetben van. Budapest 70, Vác 40, a szlovák határ pedig 14 km-re található. Az autóbusz, illetve a vasúti közlekedés is megfelelő mind Vác, mind Balassagyarmat irányába.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Cserépkályha
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY