Eladó ház Nagyoroszi 104 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyoroszi 104 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8208522
Feltöltve: 1 hónapja

Nagyoroszi eladó családi ház 3 szobás: 19,9 millió Ft

19,9 millió Ft
191 346 Ft/m²
104 m²
Alapterület
1199 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 62 967 Ft
Második évtől
82 561 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagyoroszi egyik csendes mellékutcájában vált eladóvá egy 1199m2-es, gazdálkodásra is alkalmas telken elhelyezkedő, 104m2-es, három tágas szobával rendelkező családi ház, a hozzátartozó nyári konyhával, boltíves borospincével, valamint melléképületekkel! A ház az 1960-as években épült tégla és vályogtégla falazattal és fa födémmel. Hasznos alapterülete 104m2, melyben kialakításra került három tágas szoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy előszoba. Közművek közül víz, villany(1x16A, 1x10A), gáz és csatorna is bekötésre került. A fűtésért négy konvektor (három ebből 12 éves), cserépkályha és kályha felel. A nyílászárók fából készültek, a két utcafronti ablakot redőnnyel szerelték. A ház egy 1199 m2-es telken helyezkedik el, ami állattartásra és gazdálkodásra is tökéletes. A házhoz hozzáépítve van egy kamra, nyári konyha és egy garázs, a kert végében pedig egy boltíves borospince. A kertben dió, szilva, ribizli és málna is terem. A település központjában polgármesteri hivatal, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, illetve vegyesboltok elérhetőek. A községben működő lakókocsi gyár folyamatos munkalehetőséget biztosít a környéken élők számára. Nagyoroszi közlekedés szempontjából is kedvező helyzetben van. Budapest 70, Vác 40, a Szlovák határ pedig 14 kilométerre található. Az autóbusz, illetve a vasúti közlekedés is megfelelő mind Vác, mind Balassagyarmat irányába.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Virág Krisztián RDS Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 513 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY