Eladó ház Nagyoroszi 140 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagyoroszi 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8182350
Referenciaszám: HZ031722
Frissítve: 21 napja

Nagyoroszi eladó családi ház 3 szobás: 21 millió Ft

21 millió Ft
150 000 Ft/m²
140 m²
Alapterület
1904 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 448 Ft
Második évtől
87 125 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KÉT GENERÁCIÓS HÁZ BÖRZSÖNYBEN ELADÓ! A Börzsöny észak-keleti lábánál, közel a Szlovák határhoz, Nagyorosziban, eladó egy 140 nm-es, két generációs családi ház. Az ingatlan valamikor egy tiszti kaszárnya volt, több bejárattal.Elhelyezkedése a település központi részén van, mégis egy csendes kis utcában, a kis piros vasúti megállójánál, onnan már csak egy ugrásnyira található a zöld, csodaszép Drégely vár alatti utcák egyikében. A ház az 50-es években épült kő alappal téglából. Két bejárattal, akár 2 generáció külön élésére is lehetőség van. Az első lakrészben tágas terek, nagyobb szobák találhatók fürdőszobával, kertkapcsolattal. A másik lakrészben egy nagyobb szoba van, és még kialakításra vár egy konyha-étkező és fürdőszoba. Közművek tekintetében villany van, a víz fúrt kútról, hidroforral megoldott. A fűtések cserépkályhával és kandallókkal megoldottak. A kert 1904 nm-es, egy része parkosított, füvesített, a másik felében vannak felújítandó,bontandó melléképületek. A kertben van két különálló garázs is.  A közelben számos túrázási, kirándulási lehetőség adott, hiszen itt található a teljes Börzsönyi hegyvonulat, a turisztikailag felkapott települések is. Munkalehetőség a közeli lakókocsi gyárban lehetséges, és egyéb közelben lévő üzemekben. Megközelítési útvonala a 2-es főút, ezen érhető el Budapest, Vác, Rétság és Balassagyarmat is. Szlovákia irányából is megközelíthető. Jöjjön, nézze meg, és tegyen ajánlatot. Befektetésnek is kitűnő választás lehet! Az ingatlan külterülete lévén kifüggesztés köteles, és nem hitelezhető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdei Tünde Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 863 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Erdei Tünde Duna House - Vác Az iroda összes hirdetése
+36 30 863 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY