Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa 235 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Miklósfa 235 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8241197
Referenciaszám: HZ034668-4741211
Feltöltve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 5 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
374 468 Ft/m²
235 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 447 Ft
Második évtől
365 094 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Luxus és kényelem Nagykanizsa-Miklósfán – Két ház egy áráért! Eladó egy páratlan lehetőség Nagykanizsa csendes, nyugodt városrészében, Miklósfán, amely egy gondosan parkosított, szépen karbantartott telken található el. Ez az ingatlan nem egy, hanem két házból áll, így számtalan lehetőséget kínál Önnek és családjának, vagy befektetési célokra is tökéletes választás lehet. Háromszintes főépület: 235 m² kényelem A főépület, amely az utcafronton található, egy 235 m²-es ház, amely minden igényt kielégít. Az egész ház tágas és világos, amit a nagy ablakok és az átgondolt elrendezés biztosítja. A földszinten található egy tágas. galériás nappali, ahol egy patkós cserépkályha hangulatos meleget biztosít, kiegészítve a gázcirkós fűtést. A nappaliból egy elegáns étkező és egy nagy konyha nyílik, amely tökéletes a családi vacsorához és a baráti összejövetelekhez. Ezen a szinten még méretes szoba is helyet kapott, amely hálószobaként vagy dolgozószobaként is használható. A nappali fölött egy nyitott galéria található, ami egy hangulatos hely az ingatlanban. Ez a galéria akár le is zárható, így szükség esetén még egy szobával bővíthető a ház. A tetőtérben további három hálószoba található, mely tökéletes magánszférát biztosít a családtagoknak. Teljesen beépített alagsor A ház alagsorában kapott helyet két garász, melyek az utcáról könnyen és kényelmesen megközelíthetők. Az alagsorban van még két nagyméretű helyiség, mely jelenleg tárolóként és kazánházként funkcionál, de más célra is használható. Valamint ugyanezen a szinten még egy pince is található. Különálló ház – 82 m², számos lehetőséggel A telek középső részén egy különálló, 82 m²-es egyszintes épület található, amely jelenleg irodaként funkcionál, de bármikor átalakítható teljes értékű lakássá. Ez az ingatlan tökéletes lehetőség több generációs családok számára – ideális lakhatási megoldás idősebb szülőknek, vagy felnőtteknek Ez a kisebb épület alkalmas lehet akár házi wellness, edzőterem, vagy egy családi/baráti játszószoba kialakítására is. Képzelje el, hogy egy különálló, privát wellnessrészleg áll a kertjébe Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Ez az ingatlan egyszerre nyújt, kényelmet és számtalan luxust – mindezt egy csodálatos, nyugodt környezetben. Akár családi otthont keres, akár befektetne, ez a nagyszerű ajánlat mindent megad, amire vágyik. Ne habozzon, hívjon most, és tekintse meg ezt az ingatlant személyesen Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel segítünk Önnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesmelléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY