Eladó ház Nagykanizsa 351 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa 351 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8255771
Referenciaszám: HZ043768
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 3 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
341 880 Ft/m²
351 m²
Alapterület
918 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 379 701 Ft
Második évtől
497 855 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nagykanizsán eladó egy nagypolgári ház, mely 1990-ben újjáépült. A két szintes családiház a belváros egyik kedvelt utcájában található. A relatív nagy telekkel (952m2) rendelkező ingatlan dupla garázzsal, nagy belmagasságú tágas terekkel rendelkezik.Ez az ingatlan egy kiváló lehet azok számára, akiknek fontos a polgári elegancia és belvárosi elhelyezkedésű otthont keresnek.Az utcafrontról nem érzékelhető, de az ingatlan kétszintes, mivel domboldalba épült a terület enyhén lejtős.A kapun bejutva az alsó szinten találjuk a bejárati ajtót, valamint a duplagarázsokat (2 x 24m2). Ez a szint a garázs és pinceszint valójában. Ezen a félszuterén szinten lett kialakítva a kamra és egy társalgó/bár szoba valamint egy hatalmas wellness terem, ahol egy félkör alakú medence is van és egy újszerű állapotú szauna.A bejárati ajtón bejutva egy időtálló márványlépcsőn tudunk felmenni a lakószintre.Felérve a lépcsőn szembe a konyhába jutunk, innen egy zárt, 55m2-es hatalmas belmagasságú napfényes télikert nyílik, ahonnan csodálhatjuk a buja kertet és panorámát.Az étkezőn át beérünk a cserépkályhával ékesített nappaliba, innen tovább pedig egy nagyobb méretű hálószobába. Az ingatlan helyiségei körbejárhatók, mivel a füdőszoba két ajtóval rendelkezik. A polgári stílust idéző kétszárnyú ajtók üvegezettek, hogy a napfény szabadon áramolhasson. A fürdőszoba mellett egy kisebb vendégszoba is található.Az ingatlan nyílásszárói hatalmas duplaüvegezésű faablakok redőnnyel felszerlve. Az ingatlan állapota eredeti, de megkímélt.A telek teraszos kialakítású, ahol kicsit lejjebb 2 szerszámos tároló, a telek alsó részen bőn termő gyümölcsfákat találunk.Építési év: 1955...újjáépítés 19905cm külső szigetelés: 2000Össz. alapterület: 351m2Alsó szint: 116m2 + 2 x 25m2 garázsLakószint: 130m2 + 55m2 fedett, zárt télikertFűtése: gázkonvektor + Gázos cserépkályhaA tetőtér beépíthető. (Betonfödém)Egyedi lehetőség, rikaság szinte a város ezen részén ekkora telekkel családiházat vásárolni. Ha Ön szerint is így van és szeretné megtelkinteni az ingatlant, hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi-Horváth Linda Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Halasi-Horváth Linda Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 639 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY