Eladó ház Nagykanizsa 235 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa 235 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8237387
Referenciaszám: HZ034668
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 5 szobás: 88 millió Ft

88 millió Ft
373 721 Ft/m²
235 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 278 447 Ft
Második évtől
365 094 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Különleges háromzintes családi ház Nagykanizsa-Miklósfa csendes cörnyékén! + Különálló 82 m²-es ÉpületNe maradjon le erről a ritka lehetőségről! Kellemes, parkosított telken, Nagykanizsa-Miklósfa egyik legcsendesebb részén kínálunk eladásra egy páratlan adottságokkal rendelkező ingatlant, amely két önálló épületből áll, mindössze egy ház áráértFő épület – 235 m² kényelmes elrendezéssel•    Tágas terekés **világos helyiségek•    Földszinten galériás  nappali, külön étkező és konyha, nagy hálószoba•    3 hálószoba a tetőtérben, és további szobabővítési lehetőség•    Két garázs az utcáról közvetlenül megközelíthetőKülönálló másik ház – 82 m², számos lehetőség•    Jelenlegi iroda, de akár különálló, önálló lakásként is használható•    Tökéletes lehetőség generációk összeköltözése esetén•    Kialakítható itt házi wellness, vagy edzőterem isEgyéb Előny•    Csendes, parkosított környezet•    Kiváló elrendezés, tágas életterek•    Ideális többgenerációs családoknak vagy saját vállakozás irodájához isEz az ingatlan nem csak egy ház: Két épület, rengeteg lehetőség!Hívjon most, és nézze meg személyesen ezt a különleges ingatlant!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Szakszerű tanácsadással, hitel és CSOK ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel segítünk Önnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1991
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY