Eladó lakás Tata 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tata 57 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8113329
Referenciaszám: 8356
Frissítve: 16 napja

Tata eladó téglalakás 3 szobás: 53 millió Ft

53 millió Ft
929 825 Ft/m²
57 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 167 701 Ft
Második évtől
219 886 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ne hagyja ki azt a lehetőséget, ahol ritkán kerül eladó ingatlan piacra! Ez a lakás egy csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el, szinte pár száz méterre a tóparttól. A DOT-ING INGATLANIRODA eladásra kínál TATÁN A BOGLÁRKA LAKÓPARKBAN, 2010-ben épült háromemeletes szigetelt téglaépület, 1. EMELETÉN TALÁLHATÓ NAPPALI + KÉT HÁLÓSZOBÁS, amerikai konyhás LAKÁST. A DOT-ING INGATLAN által kínált LAKÁS jellemzői: A 2010-ben épült Boglárka lakóparkban található lakás praktikus elrendezése miatt tökéletes otthon lehet, hiszen a lépcsőházban lift, a mélygarázsban parkoló, valamint a rendezett, parkosított kert mind hozzájárulnak a kényelemhez. Az erkély pedig ideális helyszín arra, hogy kipihenje a mindennapok fáradalmait. A belső terek fiatalos és praktikus kialakítása, valamint az esztétikai minőség együttesen élménnyé teszik a lakást, míg a nappaliból nyíló parkra néző erkély tovább fokozza az ingatlan vonzerejét. Ha ezt a lakást választja. és további extraként említhető, a Tatai Öregtóhoz közel, szinte pár lépésre található a lakópark. Az egyedileg készült letisztult stílusban kialakított, praktikus konyha számos tárolási lehetőséggel, beépített gépekkel ellátott, sütő és főzőlap, mosogatógép a vételár részét képezi. A fürdőszobában található beépített kád, prémium minőségű szaniterek és kerámia burkolatok a letisztult stílus rajongóinak abszolút kedvencei lesznek. A két tágas, ízlésesen berendezett hálószoba pedig tökéletes helyszínt biztosít a pihenéshez. Az ingatlan fűtése saját korszerű kondenzációs gázkazánnal és radiátoros hőleadókkal történik, költséghatékony, ami 2 havonta átlagosan mindössze 8000 Ft. A közös költség havonta 25 000 Ft, ami tartalmazza a társasház takarítását, szemétszállítást, lifthasználatot és karbantartást, a kertészeti munkálatokat. A lakás csendes nyugodt környezetben található, parkolás a társasházon kívül az utcában, vagy a lakáshoz tartozó saját mélygarázsban található autóbeállóban lehetséges, melynek vételrára 3.000.000Ft. Tiszta rendezett lépcsőház, jó lakóközösséggel. A közelben a tópart, ahová lesétálhat egy fárasztó nap után feltöltődni. KAPCSOLAT ÉS ÉRDEKLŐDÉS: Amennyiben felkeltettük érdeklődését a DOT-ING INGATLAN által kínált lakás, vagy bármely más kínálatunkban található ingatlan, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Ha vásárolna, de nincs rá keret, kollégánk díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére. Ár: 53.000.000 Ft Ha fontos Önnek, hogy jó elrendezésű, egyedi stílusban kialakított, ingatlant vásároljon…és terveiben már csak a költözés szerepel, akkor ezt most megtalálta… Farkas Gergely E-mail: farkas.gergely@dot-ing.hu Telefonszám: +36 30 322 1015 Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, hívjon bizalommal a megtekintés miatt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Gergely Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Farkas Gergely Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 322 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY