Eladó lakás Tata, Május 1. út 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Tata, Május 1. út 69 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8183320
Feltöltve: 2 hónapja

Tata eladó panellakás 3 szobás: 47,9 millió Ft

47,9 millió Ft
694 203 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 564 Ft
Második évtől
198 727 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Azonnal költözhető, háromszobás lakást keres Tatán? De legyen alacsony rezsivel fenntartható? Na és persze jó közlekedési adottságokkal is rendelkezzen? Íme az ajánlatom: HÁROMSZOBÁS LAKÁS TATA FREKVENTÁLT RÉSZÉN ELADÓ Tatán a Május 1. úton, a Komáromi út közelében eladó ez a negyedik emeleti, 69 m2-es, három külön nyíló szobával rendelkező, nagyon jó elrendezésű lakás. Az ingatlan szigetelt tömbben található. Az épület néhány éve lett szigetelve, a fűtés korszerűsítve. Így jelenleg az egyedi mérős távhős megoldásnak köszönhetően a fűtés rendkívül gazdaságos. A lakás jó állapotú, akár azonnal költözhető. Korábban számos felújításon átesett: az ablakok cserélve lettek, redőnyösek, a szobákban jó állapotú parketta van, és a folyosó, konyha kő burkolata is jó állapotban van. A fürdőszoba igény szerint felújítandó. Az erkélyt beépítették, így egy télikert jellegű kis helyiséggel növelve a legnagyobb szoba méretét. A szobák déli fekvésüknek köszönhetően rendkívül világosak. A lépcsőház rendezett. A lokáció príma: a buszmegállótól karnyújtásnyira található, a tömegközlekedés kiváló. Autóval is könnyedén elérhető minden: az autópálya feljáró és a városközpont is pár perces távolságban van. Iskolák, bevásárlási lehetőségek, a tópart gyalog szintén könnyedén elérhetők. A környék infrastruktúrája kiváló, méltán közkedvelt. Az ingatlan tehermentes. Ajánlom többgyermekes családoknak, akár CSOK Plusz igénybevételével. Bankfüggetlen hitelkonstrukciókkal kapcsolatban is segíteni tudok, díjmentesen.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Horváth Boglárka független ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 177 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY