Eladó lakás Répcelak 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Répcelak 62 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8218750
Referenciaszám: 321820
Frissítve: 22 napja

Répcelak eladó téglalakás 2 szobás: 18,9 millió Ft

18,9 millió Ft
304 839 Ft/m²
62 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 59 803 Ft
Második évtől
78 412 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Répcelakon eladó egy 1960-as években téglából épült 4 lakásos társasház 1. emeleti 2 szobás, 62 m2-es lakása. Az ingatlan a város nyugati oldalán, csendes, nyugodt részen, 1,5 kilométerre az M86 autóúttól található. A kisváros Vas megye észak-keleti csücskében helyezkedik el, a településen bölcsőde, óvoda, általános iskola, művelődési ház, egészségház, minden igényt kielégítő új sportcsarnok és okmányiroda is működik. A kiváló földrajzi adottságok mellett említésre méltó a településen működő három nagy ipari vállalat jelenléte. A Linde Gáz Magyarország Kft., a Liss Patrongyártó Zrt. és a Savencia répcelaki sajtgyárát országosan is sokan ismerik. A lakásban 2 szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, külön WC, padlásfeljáró, illetve egy háztartási helyiségnek is kialakítható helyiség és egy közlekedő folyosó található. A két szobai, az egyik konyhai és a folyosói ablakokat már szigetelt műanyag ablakokra cserélték és újszerű a bejárati ajtó is. A falazat tömör téglából készült, a homlokzat hőszigetelt. A lakás fűtését gázkonvektorok biztosítják, a használati meleg vizet átfolyós, kéményes fali gázüzemű vízmelegítő biztosítja. A szobák burkolata parketta, a többi helyiség cementlapos, de azokra pvc padló került. A ház a földgáz és vezetékes víz mellett a csatornahálózatra is csatlakozik, a villanyvezetékek eredetiek. A társasházhoz tartozó közös területből kb. 400 m2-es füvesített, élősövénnyel határolt gyümölcsfás terület használati joga a lakáshoz tartozik. A képek között alaprajz is található.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
H
komfortoskertkapcsolatos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Géza Tamás Vincze Géza Tamás Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Géza Tamás Vincze Géza Tamás Az iroda összes hirdetése
+36 30 413 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY