Eladó lakás Répcelak 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Répcelak 69 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8220937
Referenciaszám: 113564
Frissítve: 22 napja

Répcelak eladó téglalakás: 19,5 millió Ft

19,5 millió Ft
282 609 Ft/m²
69 m²
Alapterület
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 61 701 Ft
Második évtől
80 902 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok, Répcelakon egy új építésű, 6 lakásos társasház tetőterében lévő bruttó 69,3 m2, nettó 56,5 m2-es ingatlant, saját zártudvari kocsibeállóval. Az ingatlan műszaki tartalma és előnyei: - elhelyezkedése tetőtéri, amely a második emeletnek felel meg, nincs felső lakó és három oldalról nincs szomszédos lakás, -belmagassága 2,56 m, - 95%-os készültsége lehetővé teszi egyedi elképzelések megvalósítását (beltéri válaszfalak elhelyezése és a helységek számának meghatározása) nappali+1 szoba, nappali+2szoba, egylégterű lakóingatlan vagy iroda. - falazata, födém és a tetősík szigetelt, gipszkartonborítású, - négy beépített hőszigetelt műanyag ablak és egy többponton záródó biztonsági bejárati ajtó, - közműkiállások: víz, csatorna, áram 3x16 A, kaputelefon, - a kis lakópark körbekerített, az ingatlanhoz saját gépkocsi beálló tartozik, amely elektromos kapun át közelíthető meg. - a társasházi közösköltség 4933.- Ft. Répcelak fejlett iparral, modern mezőgazdasággal, teljes körű infrastruktúrával, széles körű szolgáltató szektorral rendelkező város. Vasúti közlekedése és úthálózata kiváló. Az M86-os gyorsforgalmi út pár percre, az M85-ös gyorsforgalmi út 20 km, az osztrák határátkelő 40km, Szombathely 40km, Sárvár 20 km távolságra van. A városban Bölcsőde, Óvoda, Általános iskola, Művészeti iskola, Művelődési ház, Sportcsarnok, sporttelep, Ipartelep (Pannontej, Lindegáz, patrongyár), számos egészségügyi Intézmény megtalálható. A fiatal, értékálló ingatlan műszakilag is kiváló állapotnak örvend! Az ingatlan tehermentes, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető További kérdés esetén állok rendelkezésére, hívjon bizalommal! Előre egyeztett időpontban szívesen mutatom ezt a különleges ingatlant! Homexpert Ingatlaniroda további szolgáltatásai: Jogi képviselet-ügyvédi háttér, díjmentes banksemleges hitel-CSOK és biztosítási ügyintézés, energetikai tanúsítvány készítése. Teljes kínálatunkat megtekintheti a Homexpert Ingatlan weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidigán Beáta Homexpert Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 255 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY