Eladó lakás Oroszlány 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Oroszlány 52 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8221109
Referenciaszám: H342396_68775
Frissítve: ma

Oroszlány eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
459 615 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Képzeld el, hogy hazaérsz egy fárasztó nap után és belépsz ebbe az átalakított, erkélyes otthonba, amely a magánszféra és a közösségi terek tökéletes egyensúlyát nyújtja. Egy hely, ahol a mindennapi élet harmonikusan összeolvad a nyugalommal és a kényelemmel. Szeretném bemutatni neked ezt az I. emeleti téglalakást, amely nemcsak egy ingatlan, hanem egy igazi otthon, ahol minden részlet gondosan meg lett tervezve. A környék infrastruktúrája kiváló: csupán néhány perces sétára található minden, amire szükséged lehet – legyen szó bevásárlásról, iskoláról, óvodáról, vagy akár egy gyors orvosi vizitről. Az újonnan kialakított parkolóhelyek biztosítják, hogy mindig kényelmesen térj haza. A társasházban egy összetartó, figyelmes közösség vár rád, ahol folyamatosan törődnek az épület állapotával. Az elmúlt években a tető teljes cseréje és a lépcsőház felújítása is megtörtént: ide értve a festést és a nyílászárók cseréjét. Amint belépsz a lakásba, azonnal megérzed a tágas és jól átgondolt elrendezést, amely három évvel ezelőtt teljes átalakításon esett át, amikor a villany hálózat és a nyílászárók cseréje is történt. A modern amerikai konyhás nappali, valamint a két különnyíló hálószoba mind-mind azt a célt szolgálják, hogy te és családod a lehető legjobban érezzétek magatokat. A fürdőszoba felújítására az átalakítás során nem került sor, mivel jelenlegi állapotában is teljes mértékben kielégíti a mindennapi igényeket. Ez lehetőséget ad az új tulajdonosnak, hogy saját elképzelései szerint formálhassa át. Az erkély pedig csak tovább növeli az otthon különlegességét, ami a reggeli kávézás vagy az esti kikapcsolódás tökéletes helyszíne lehet. Ráadásul, a lakáshoz tartozik egy saját pince is, amely további lehetőségeket kínál a praktikus tárolásra és rendezettségre. Való igaz az ingatlan igényel némi ráfordítást, azonban már minimális költséggel is kiváló Otthonná varázsolható! Amint bármilyen kérdésed felmerül, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot! Hitelfelvételben is tudok segíteni, amennyiben szükséges a finanszírozáshoz.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosgarázspanorámaerkélybútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kotsis Norbert Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kotsis Norbert Rock Home Tatabánya Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY