Eladó lakás Oroszlány, Táncsics Mihály 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Oroszlány, Táncsics Mihály 53 nm
Hirdetéskód: 7870381
Frissítve: 10 hónapja

Oroszlány eladó panellakás 1+2 fél szobás: 21,99 millió Ft

21,99 millió Ft
414 906 Ft/m²
53 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 580 Ft
Második évtől
91 232 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csökkent az ára ! Eladó Oroszlányon egy 53 nm-es , 1+2 félszobás, 1. emeleti lakás Az eladó oroszlányi lakás nagy előnye, hogy minden ablaka utcazajtól mentes, madárcsicsergős, lombos fákkal beültetett parkra néz. Az épülettől néhány méterre egy patak csörgedez. Az eladó lakás 10 emeletes panel épület 1. emeletén található, így lépcsőn is könnyen megközelíthető. Viszont a nagybevásárlás felvitelét lift könnyíti meg. A lakás nagyon jó állapotú. A fürdőszobát néhány éve újították fel - új kád, ízléses új burkolatok, törölközőszárítós radiátor. A bejárati ajtó fém, biztonsági ajtó. Ablakok műanyagok, a szobákban redőnnyel , a konyhában sötétítő rolóval vannak ellátva. Ki lettek cserélve a radiátorok és az összes beltéri ajtó is. A szobák burkolata laminált padló, a többi helyiség járólapos. A konyhaszekrényhez nem csak a tűzhelyet, de a hűtőszekrényt és a mosogatógépet is a lakásban hagyja a tulajdonos. Egyéb bútorok is igény esetén külön megegyezéssel megvásárolhatók. Így akár tényleg csak egy bőrönddel be lehet költözni . Befektetőnek is jó választás ez az 1. emeleti oroszlányi lakás. Még festeni sem feltétlen kell és azonnal kiadható. Sőt, a jelenlegi tulajdonos kb. fél évig vissza is bérelné a lakást. Így még bérlő keresésével sem kell bajlódnia. Az eladó társasházi lakás tehermentes. A környék infrastruktúrája jó. Közelben van pl. gyógyszertár, a Spar és a városi piac is akár gyalogosan is könnyen megközelíthető. Az óvoda és az iskola is 5 perce található. Az ipari park közelsége is előnyt jelenthet, amennyiben ott dolgozik. Hívjon és kérjen időpontot személyes megtekintésre !

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásúcsendespanorámainternetgépesítettliftkaputelefonredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Forisek Katalin
+36 70 418 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Forisek Katalin
+36 70 418 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY