Eladó lakás Gödöllő 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gödöllő 54 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8289665
Referenciaszám: H492885
Feltöltve: 2 napja

Gödöllő eladó téglalakás 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
775 926 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 132 579 Ft
Második évtől
173 835 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő belvárosában, igazi gyöngyszemet kínálunk fiatal felnőttek számára, akik egy modern, mégis otthonos lakásra vágynak. Az ingatlan, amelyet most bemutatunk, egy használt lakás, melynek alapterülete 54 négyzetméter, és amely tökéletes választás lehet első otthonának vagy akár befektetési célú vásárlásnak is. A lakásban két tágas szoba található, melyek világosak és barátságosak, így ideális környezetet biztosítanak a mindennapi élethez. A lakás állapota jó, így azonnal költözhető. A lakás fűtése távfűtéses, ami nemcsak a kényelmet, hanem a gazdaságosságot is garantálja, hiszen az egyedi mérés lehetővé teszi a költségek pontos nyomon követését. A beépített bútorok és szekrények maximális kihasználtságot biztosítanak, így Önnek nem kell időt és energiát áldoznia a bútorozásra. A biztonsági ajtó pedig a nyugalmat és a biztonságot szolgálja, hogy Ön mindig otthon érezhesse magát. Gödöllő belvárosa nem csupán a lakás szempontjából ideális, hanem a környék ellátottsága is kiváló. Számos bolt, étterem és szórakozási lehetőség található a közelben, így minden szükséges szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető. A közlekedés is kitűnő, hiszen a városban található busz- és vonatmegállók gyors és kényelmes kapcsolatot biztosítanak Budapest belvárosával, így a munkába járás vagy a szabadidős programok könnyedén megoldhatóak. A lakás központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy élvezze a város nyújtotta lehetőségeket, miközben a környék csendes és biztonságos, így ideális választás fiatal felnőttek számára. Az ingatlan tehermentes, ami gyors és egyszerű vásárlási folyamatot biztosít. Amennyiben kérdései merülnének fel, vagy szeretné megtekinteni ezt a különleges ingatlant, bizalommal kereshet minket. Szívesen állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni álmai otthonát vagy befektetését! Ez az ingatlan a "Hűség csomag" megbízási portfólióhoz tartozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kézér Ádám Otthon Centrum - IV. kerület - Káposztásmegyer Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY