Eladó lakás Gödöllő 62 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Gödöllő 62 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8208477
Referenciaszám: LK088450
Frissítve: 22 napja

Gödöllő eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 45,5 millió Ft

45,5 millió Ft
733 871 Ft/m²
62 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 970 Ft
Második évtől
188 770 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálunk egy  62 négyzetméteres erkélyes lakást, Gödöllő egyik kedvelt részén. Ez egy négyemeletes épületben, a 3. emeleten helyezkedik el, nincs lift.A lakás 3 külön nyíló szobával, nagy étkezős konyhával és külön fürdővel és wc-vel rendelkezik.A napos  nappaliból  nyílik egy  loggia, ami nagyobb, mint 6 nm.Elosztása az egyik legjobb társasházi lakás alaprajzát tükrözi.A lakás  közepes állapotú, lakható, de esztétikai felújítást igényel.A nyílás zárók mindenhol ki lettek cserélve és redőny is van minden ablakon.Fűtése gázkonvektorral megoldott, amely gazdaságos és könnyen szabályozható megoldást kínál a téli hónapok fűtési költségeinek csökkentésére. Ez a rendszer biztosítja, hogy a lakás mindig kellemes meleg legyen, akkor is, amikor odakint hűvös van.Amennyiben a fűtést megreformálná, elektromos cirkó vagy svéd fűtőpanelek kiváló megoldást nyújtanak a korszerűsítésre.Az épület csúsztatott zsalu technológiával épült.A lakás napfényes, déli fekvésű, így a természetes fény gazdagon árad be a terekbe a nap folyamán, ami élénk és vidám atmoszférát teremt. A lakásból az utca felé néző ablakok nyújtanak kellemes kilátást.Gödöllő, ahol ez a csodálatos lakás található, egy varázslatos város, amely ötvözi a modern infrastruktúrát a történelmi monumentumokkal és zöldövezetekkel. A városban található a híres Grassalkovich-kastély, valamint számos park és kirándulóhely, amelyek kiváló kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak minden korosztály számára. Kiváló közlekedés (Budapest 30 perc út mind autóval, mind tömegközlekedéssel) egyetem, iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek teszik Gödöllőt különösen vonzóvá azok számára, akik a főváros közelsége mellett egy nyugodtabb, zöldebb környezetben szeretnének élni. Fedezze fel ezt a lakást és élvezze mindazt, amit Gödöllő kínálhat!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1973
Erkély:
6,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pusztai Henriett Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pusztai Henriett Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 441 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY