Eladó lakás Budapest XIV. kerület 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7959025
Referenciaszám: 42824
Frissítve: 19 napja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 4+1 fél szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
1 166 667 Ft/m²
150 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 553 731 Ft
Második évtől
726 039 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 150 nm-es, 2 szintes, 5 szobás felújított lakást Zuglóban a Vezér úton!  Az eladó lakás jellemzői: - a lakás Budapest 14. kerület egyik legfrekventáltabb részén az Egressy út és a Vezér út sarkától nem messze található egy 3 emeletes tégla építésű, 1990-es évek végén épült 6 lakásos társasház 3 emeletén - a társasházban igényes emberek laknak, tisztaság, rend, fegyelem övezi, egymásra odafigyelnek - a lakás két szintből áll: 110 m2-es 3 emeleti és a tetőtérben is 40 m2-es lakrész lett kialakítva - 2023-ban az ingatlanban esztétikai felújítást végeztek: teljes belső festés, a tetőtéri ablakok fényvisszaverő üvegfóliázása, új redőnyök részben szúnyog hálózva. A konyhában új munka pult, csaptelepek, Bosch prémium kategóriás főzőlap+sütő, mosogatógép. A gyönyörű fürdőszoba is új dizájnt kapott, új csaptelepekkel, új LG mosógéppel és törülközőszárító radiátorral. Az egész lakásban a radiátorok is újra lettek cserélve - a lakás bejárati szintjén előszoba, 2 szoba, illemhelyiség, 56,5 m2-es amerikai konyha+étkező+nappali, fürdőszoba és egy gyönyörű kilátással rendelkező erkély kapott helyett - egy hangulatos csigalépcsőn át jutunk fel a tetőtérbe ahol közlekedő, 3 szoba és fürdőszoba található -  összközműves, összkomfortos, központi fűtéssel rendelkező lakás nappalijában lévő hőlégbefúvásos kandallóval is kiegészíthető a komfortérzetünk, vagy éppen a felszerelt 2 db 3,5 kw-os split klímával és egy mobil klímával is szabályozhatjuk hőérzetünk  - 2 gépkocsi beállására alkalmas 29 m2-es garázs  - közös költség, víz díj, felújítási alap havi 18.000,- Ft  - gáz átalánydíj 15000 ft  - villanyszámla 9000 ft  - a lakás adottságai és részpanorámás kilátása miatt akár rendelőnek vagy irodának is kiváló lehetőséget nyújt, az ár bútorozva értendő! Amennyiben az 183800201-es számú eladó zuglói lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.                             CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1998
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Drégelyvári Árpád CasaNetWork Kunszentmárton Az iroda összes hirdetése
+36 20 368 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY