Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 190 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Alsórákos 190 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8174941
Referenciaszám: H487741
Frissítve: 1 hónapja

Budapest XIV. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
868 421 Ft/m²
190 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 14. kerületben, Alsórákos zöld és csendes részén egy belső kétszintes, bruttó 190 nm-es, nappali + 3 hálószobás, külön gardróbszobával rendelkező, erkélyes, duplakomfortos, azaz 2 fürdőszobával rendelkező, 1. emeleti, műszakilag teljesen felújított, klímákkal felszerelt tégla lakás. LAKÁS - Ha csak költözni szeretne, nem pedig felújítani, megtalálta a tökéletes ingatlant - Nyugati fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően egészen déltől közvetlenül napsütötte, a többi napszakban a szórt fénynek köszönhetően is világos - A szobák elosztása szuper, a szép nagy terek miatt családoknak tökéletes - A nappaliból nyílik egy erkély, ahonnan zöld panorámában gyönyörködve kortyolgathatjuk a reggeli kávénkat - A rezsiköltség alacsony, cirkó fűtés gondoskodik a melegről, emellett 3 hűtő-fűtő klíma is helyet kapott - Tulajdoni lapon nettó 130 nm TÁRSASHÁZ - A társasház rendezett, a lakóközösség kedves, folyamatosan karbantartják az épületet - A lakáshoz további önálló tároló tartozik a pince szintjén - 1 nyitott kocsibeállási lehetőség van, nem kell az utcán parkolni - LEHETŐSÉG VAN A TETŐTÉR MEGVÁSÁRLÁSÁRA IS, AHOL TOVÁBBI 4 LAKÁS KIALAKÍTHATÓ, MÁR ELKÉSZÜLT TERVEK ALAPJÁN. Ennek a részleteit a következő regisztrációs számon találod, szintén az Otthon Centrum rendszerében: H485742 KÖRNYÉK, KÖZLEKEDÉS - A csobbanni vágyóknak jó hír, hogy a A Paskál strand és gyógyfürdő 5 perc sétával elérhető. - Az aktív élet kedvelőinek: 2 perc a Mogyoródi úti sportpálya, ahol 22.000 nm területen várják a sportolni és kikapcsolódni vágyókat: labdarúgópálya, gumiborítású futókör, streetball, kosárlabdapálya, lábtenisz, asztalitenisz, szabadtéri fitneszpark, gyerekjátszótér, baba-mama kültéri ülő-, és pelenkázópad stb. - A környékbeli parkok, a kerékpárút és a PATAKPART nagyszerű lehetőséget nyújtanak akár kutyasétáltatásra is anélkül, hogy kimennénk a forgalmas utakra. - Az Örs vezér tere, ahol az Ikea, Árkád, Sugár bevásárlóközpontok, valamint metró- és számos buszmegálló is található, autóval 5, trolival 10 perc alatt elérhető. - Tömegközlekedés a ház előtt áll meg, 82, 82A, és 77-es trolik. Az ingatlan per-, teher- és igénymentes, saját helyrajzi számmal rendelkezik. INGYENES hiteltanácsadást is kínálunk! Bankfüggetlen hitelcentrumunk összehasonlítja az elérhető bankok és hitelintézetek ajánlatait, így Ön a legjobb konstrukciót kaphatja, ráadásul teljesen díjmentesen. Amennyiben elnyerte tetszését és szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lutter Liza Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lutter Liza Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY