Eladó lakás Budapest XII. kerület 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XII. kerület 51 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8195436
Referenciaszám: LK077144-4705328
Frissítve: 4 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
1 115 686 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felújított lakás: csak tisztasági festés szükséges. KIVÁLÓ befektetés, PRÉMIUM lokáció, csendes lakás! Rendezett belső udvarra néző ablakokkal. Teljeskörű FELÚJÍTÁS érintette a konyhát. Felújított lakás, azonnal BIRTOKBA vehető. Ideális választás egyedülállók és párok számára. Kiváló KÖZLEKEDÉS villamossal és busszal! Kedves Érdeklődő, ha Ön is ilyen ingatlant keres, most megtalálta a tökéletes lakást! A Márvány utca egyik legbarátságosabb részén kínáljuk ezt a rendkívül csendes lakást, melynek ablakai egy gyönyörűen rendezett belső udvarra tekintenek. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át az elmúlt években, beleértve a víz-, áram- és gázvezetékeket. Felújítottuk a konyhát, a fürdőt és a burkolatokat is. A nyílászárók is korszerűek, így Önnek maximum csak egy tisztasági festésre lesz szüksége, és máris birtokba veheti vagy kiadhatja az ingatlant. A lakás ELRENDEZÉSE ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak, egyetemistáknak, de akár vállalkozások számára is, mivel a házban több ilyen is működik. A közeli Testnevelési Egyetem mindig biztosít potenciális és hosszútávú bérlőket, ami magasabb kiadási árakat és gyors megtérülést garantál. A ház állapota jó, anyagi helyzete RENDEZETT, és tervezett felújítások is várhatóak. A lakóközösség CSENDES, BARÁTSÁGOS, és igényes a környezetére. A lakáshoz tartozik egy tároló a pinceszinten, valamint egy közös kerékpár tároló is található a belső udvaron. Az ingatlan kiváló KÖZLEKEDÉSSEL büszkélkedhet. A háztól mindössze egy perc sétára található több villamos és buszmegálló, amelyek gyorsan Budapest több fő csomópontjára juttatják Önt. A közeli Mom Park és Mammut bevásárlóközpontok számos lehetőséget kínálnak a bevásárlásra és szórakozásra, de a környék további ellátottsága is kiváló, minden elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY