Eladó lakás Budapest XII. kerület 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XII. kerület 51 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8137965
Referenciaszám: LK077144
Frissítve: 15 napja

Budapest XII. kerület eladó téglalakás 2 szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
1 115 686 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiváló befektetés, prémium lokáció, csendes lakás!A fenti három paraméter, amelyek talán a leggyakrabban kerülnek említésre egy ingatlankeresés során, és Ön, kedves érdeklődő, most éppen egy tényleg ilyen lakás hirdetését olvassa.A lakásunk a Márvány utca legbarátságosabb részén található, és annak ablakai a rendezett belső udvarra tekintenek, így rendkívül csendes. Az ingatlan az elmúlt években teljeskörű felújításon esett át, amely érintette a műszaki tartalmat (víz, áram és gáz), valamint a konyhát, fürdőt, burkolatokat, nyílászárókat, tehát mindent.Itt maximum csak egy tisztasági festés kell és rövid időn belül birtokba vehető és/vagy kiadható!Igen, kiadható, méghozzá könnyen, gyorsan és magasabb áron, hiszen mindenki szeret egy felújított lakást jó közlekedéssel. Az ingatlan elrendezése ideális választássá teheti azt egyedülállók, párok, egyetemisták, de még vállalkozások számára is, hiszen a házban többi ilyen is működik. A közeli Testnevelési Egyetem jelenlegi vagy leendő hallgatói mindig potenciális és hosszútávú bérlők lehetnek.A ház állapota jó, anyagi helyzete rendezett, tervezett felújítások várhatóak. A lakóközösség csendes, barátságos, magára és a környezetére igényes. A lakáshoz tartozik egy tároló a pinceszinten, a belső udvaron pedig az elmúlt években egy közös kerékpár tároló lett kialakítva. A ház két bejárattal rendelkezik: egy a Márvány, és egy a Királyhágó utca felől.A háztól kb 1 perc sétára található több villamos és busz is, amik rövid időn belül elvihetnek minket Budapest több csomópontjára is. A közeli Mom Park és Mammut bevásárló központok kínálják a legkézenfekvőbb alternatívát, ha bevásárlásról vagy szórakozásról van szó, de ezeken túl is a környék ellátottsága kiváló, mert a közelben minden elérhető, amire a mindennapok során szükségünk lehet.További kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1900
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalók Dániel Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szalók Dániel Duna House - Rózsadomb - Nyitás alatt Az iroda összes hirdetése
+36 30 824 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY