Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 132 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 132 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8219521
Referenciaszám: 3734_red
Frissítve: 6 napja

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4+2 fél szobás: 129,9 millió Ft

129,9 millió Ft
984 091 Ft/m²
132 m²
Alapterület
4+2 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 411 026 Ft
Második évtől
538 928 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDOK SZÁMÁRA IDEÁLIS OTTHON SASADON! 132 NM EGY SZINTEN! KIVÉTELES AJÁNLAT HEGYVIDÉKI CSENDES MELLÉKUTCÁBAN! Ez a 132 négyzetméteres, 2. emeleti lakás tökéletes választás gyermekes családok számára! A lakásban kialakítható akár 4-5 HÁLÓSZOBA is, így minden családtag számára elegendő privát tér biztosított. Igénybevehető a CSOK+ támogatás, és a lakás SAJÁT KERTTEL is rendelkezik, így a gyerekek biztonságosan játszhatnak a szabadban. A lakás természetközeli környezetben, SASAD csendes mellékutcájában található. A nappali és a három hálószoba PANORÁMÁS kitekintéssel rendelkezik, melyekből a Sas-hegy, a budai Vár, a Gellérthegy és Kelenföld látványa tárul elénk. Egy tágas nappali-konyha-étkező egy légtérben található, ideális a családi együttlétekhez és közös étkezésekhez. A lakás 1997-ben épült, 4 lakásos társasház része, és a teljes tetőteret magába foglalja. Az ingatlan műszakilag jó állapotú, így egy tisztasági festés után akár azonnal költözhető. Az egyedi gáz-cirkó fűtésnek és az azonos alapterületű első emeleti lakás alulról érkező fűtésének köszönhetően alacsony rezsire lehet számítani. A 252 négyzetméteres, KIZÁRÓLAGOS HASZNÁLATÚ KERTRÉSZ és 2 kocsibeálló is az ingatlanhoz tartozik + 4 M Ft-os vételáron. Az ingatlan tehermentes és rugalmasan megtekinthető. A LOKÁCIÓ KIEMELTEN A LEGKEDVEZŐBB SASADON belül: közel található a 4-es METRÓ, az 53-as és 8-as busz, valamint a 59-es villamos megállói. Az infrastruktúra kiváló, hiszen boltok, óvodák, iskolák és egyéb létesítmények is könnyen elérhetőek (Dayka ovi, Törcsvár utcai bölcsi-óvoda, Farkasréti általános iskola, LIDL, ALLEE, ETELE, MOM-park). KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY! A LAKÁS NM ÁRA 1 MILLIÓ FORINT ALATTI!!! Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, és biztosítsa családja számára az álomotthont egy biztonságos és csendes környezetben! Az ingatlan iránt érdeklődők számára rugalmasan biztosítjuk a megtekintés lehetőségét. Lépjen kapcsolatba velünk mihamarabb további információért és foglalja le családja új otthonát!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállókertjó közlekedésűvilágosamerikai konyhakamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hosszú Levente IBRED INGATLAN - A budai hegyvidék ingatlanközvetítője 1992 óta Az iroda összes hirdetése
+36 70 456 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY