Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Sasad-Sashegy XI. ker. 130 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8024279
Referenciaszám: HK-4605134-4605134
Frissítve: ma

Budapest XI. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 132,9 millió Ft

132,9 millió Ft
1 022 308 Ft/m²
130 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 519 Ft
Második évtől
551 375 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSEND, NYUGALOM, CSODASZÉP KÖRNYEZET! Amennyiben Önnek fontos, hogy csodálatos környezetben élje mindennapjait a belváros közelében, akkor nyugodt szívvel ajánlom Önnek ezt a 2.emeleti, 3 szobás, nettó 130 nm-es, kiváló elosztású, cirkófűtéses, légkondicionált, panorámás, önálló kertrésszel rendelkező, tehermentes társasházi lakást! Az ingatlan egy igényes, rendszeresen karbantartott, 3 szintes, 4 lakásos társasházban található, Sasad csendes-forgalomtól mentes utcájában. Nagy tereinek és K-NY-i tájolásának köszönhetően világos helyiségekkel rendelkezik, elosztása kiváló: -Előszoba + Közlekedő -Amerikai konyhás nappali -Étkező -3 db szoba -Fürdőszoba -WC A szobák hatalmas nyílászárókkal rendelkeznek, az összes helyiségből csodálatos kilátás nyílik a természetre! A lakás számtalan átalakítási lehetőséget rejt magában, többek között a két nagy alapterületű szobából (27,7 nm, 26,4 nm) könnyen kialakítható akár plusz két szoba is! Amennyiben átalakításban gondolkozik, belsőépítészünk szívesen segít Önnek! Az eredeti alaprajzot megtalálják a képek között! Műszaki tartalom: -A lakás összközműves, összkomfortos, külön mérőórákkal rendelkezik, fűtéséről és a melegvíz ellátásáról kondenzációs kazán (Cirkó) gondoskodik! A fűtés költsége mindössze 13.000 Ft / Hó (átalány), így bőven belefér a rezsicsökkentéssel támogatott gázmennyiségbe. -A külső nyílászárók fa szerkezetűek, hőszigetelt üvegezéssel, állapotuk felújításra szorul. -A szobákat halszálkás parkettával, a többi helyiséget kerámia járólappal burkolták. A társasház anyagi helyzete rendezett, lakóközössége kiváló! Tartozik a lakáshoz egy rendszeresen karbantartott elkerítetlen kertrész is, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A lakások közötti kertrészek elosztásáról ügyvéd által ellenjegyzett használati megállapodás készült. A kertben autóbeálló kialakítására van lehetőség! Az ingatlan a XI .kerületben, Sasad csendes utcájában található. A környék biztonságos, infrastruktúrája és közlekedése kitűnően ellátott. A csodálatos környezet mellett a belváros megközelítése viszonylag gyorsan megoldható (M4-es metró). A Budaörsi úton található buszmegálló (53, 108E, 139, 140) pár perces sétával elérhető. Autóval a városból kivezető (M1,M0, M7) autópályák szintén percek alatt elérhetők. A közelben minden megtalálható ami a hétköznapokhoz szükséges Kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal! Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűcsendesamerikai konyhaalacsony közös költségvízóráskaputelefonparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY