Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 93 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8137977
Referenciaszám: 317814
Frissítve: 9 napja

Eladó 4 szobás téglalakás 152,9 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - COMFORT II. Madárhegy lakóparkban

Budapest XI. kerület, Madárhegy
152,9 millió Ft
1 644 086 Ft/m²
93 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 483 802 Ft
Második évtől
634 351 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
COMFORT II. PROJEKT 1. emelet MADÁRHEGY KEDVELT RÉSZÉN, 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN, 1. emeleti, netto 93nm-es, N+2 vagy N+3 SZOBÁS (opcionális), 2 FÜRDŐSZOBÁS LUXUS LAKÁS ELADÓ 152,9 M FT-ÉRT. A projekt megálmodói külön figyelmet szenteltek az épület küllemének. A tervezés során a modern, esztétikus formatervezést részesítették előnyben, már látványra is igazi luxus életérzést hoz az épület. Az ingatlan magas színvonalon kerül kivitelezésre, alaprajzát is rendkívül átgondoltan tervezték, ugyanakkor leendő tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthat a belső elosztáson, kérhető akár 2db vagy 3db hálószobával is, valamint kiválaszthatja a burkolatokat, a beltéri ajtókat és a szanitereket. A jelenlegi tervek alapján, a lakás előterétől balra található a D-i tájolású amerikai konyhás/étkezős nappali, melyhez kapcsolódik 3db hálószoba. A hálószobákhoz tartozik 23 nm erkély, melyekről gyönyörű panoráma látható. A nappaliból még 2 db fürdőszoba és egy háztartási helyiség nyílik. A lakás fűtéséről, hűtéséről és meleg víz ellátásáról energiatakarékos levegő-víz hőszivattyú rendszer gondoskodik padlófűtés és mennyezet fűtés/hűtés formájában. Az ingatlan nyílászárói beépített tokos, elektromos vezérlésű, alumínium zsaluziával felszereltek. EXTRA MŰSZAKI TARTALOM: -napelem telepítéshez szükséges előkészítés -riasztó előkészítés -elektromos autótöltőhöz kiállás -kívül antracit színezett nyílászárók -biztonsági bejárati ajtók Az ingatlan elhelyezkedését tekintve ideális, mind gépkocsival, mind pedig tömegközlekedéssel remekül megközelíthető utcában található. A lakáshoz tartozó 1 terem garázshely, valamint egy tároló helyiség további 15 M Ft. Így az ingatlan teljes vételára: 167,9 M Ft. Átadás: 2025. III. negyedév A projekt további megvásárolható lakásai: Fszt 1: 86 m2 + 75 m2 kert = 152,9 M Ft Fszt 2 és első em 2: (belső kétszintes) 146,74 m2 + 400 m2 kert + 77 m2 terasz + privát medence = 339,9 M Ft ELKELT 2. em : 101,1 m2 + 64,83 m2 terasz = 194,9 M Ft Az ingatlan csak a MADÁRHEGYINGATLAN PROJEKTIRODA kínálatában található meg. Várom érdeklődését!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusgarázspanorámaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok