Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Madárhegy 101 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8084263
Referenciaszám: 314908
Frissítve: 20 napja

Eladó 4 szobás téglalakás 195 millió Ft értékben Budapest XI. kerületben - COMFORT II. Madárhegy lakóparkban

Budapest XI. kerület, Madárhegy
195 millió Ft
1 930 693 Ft/m²
101 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 617 014 Ft
Második évtől
809 015 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
COMFORT II. PROJEKT // 2.em PENTHOUSE lakás MADÁRHEGY KEDVELT RÉSZÉN, 4 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN, 2. emeleti, 101nm-es, N+3 SZOBÁS, ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS PENTHOUSE LAKÁS ELADÓ 195 M FT-ÉRT. A projekt megálmodói külön figyelmet szenteltek az épület küllemének. A tervezés során a modern, esztétikus formatervezést részesítették előnyben, már látványra is igazi luxus életérzést hoz az épület. Az ingatlan magas színvonalon kerül kivitelezésre, alaprajzát is rendkívül átgondoltan tervezték, ugyanakkor leendő tulajdonosa saját ízlése szerint alakíthat a belső elosztáson, valamint kiválaszthatja a burkolatokat, a beltéri ajtókat és a szanitereket. A társasház legfelső szintjén ez az egy darab lakás taláható, nincs oldalsó és fenti szomszéd. A jelenlegi tervek alapján, a lakás előterétől jobbra található a D-i tájolású amerikai konyhás/étkezős nappali, melyhez kapcsolódik 1db hálószoba, 1 fürdőszoba és 1 külön wc. Az előtérből balra fordulva 2db hálószoba található. A lakás rendelkezik egy 65nm-es terasszal mely elvehetetlen panorámát garantál és gyönyörű kilátást. A lakás fűtéséről, hűtéséről és meleg víz ellátásáról energiatakarékos levegő-víz hőszivattyú rendszer gondoskodik padlófűtés és mennyezet fűtés/hűtés formájában. Az ingatlan nyílászárói beépített tokos, elektromos vezérlésű, alumínium zsaluziával felszereltek. Burkolatok, szaniterek szabadon választhatóak. EXTRA MŰSZAKI TARTALOM -napelem telepítéshez szükséges előkészítés -riasztó előkészítés -elektromos autótöltőhöz kiállás -kívül antracit színezett nyílászárók -biztonsági bejárati ajtók Az ingatlan elhelyezkedését tekintve ideális, mind gépkocsival, mind pedig tömegközlekedéssel remekül megközelíthető utcában található. A lakáshoz tartozó 1 terem garázshely, valamint egy tároló helyiség további 14,9 M ft Így az ingatlan teljes vételára: 209,9 M Ft. Átadás: 2025. III. negyedév Részletekben történő fizetés A projekt további megvásárolható lakásai: Fszt 1: 86 m2 + 75 m2 kert = 152,9 M Ft Fszt 2 és első em 2: (belső kétszintes) 146,74 m2 + 400 m2 kert + 77 m2 terasz + privát medence = 339,9 M Ft ELKELT 1.em 1: 93 m2 + 23,32 m2 terasz = 152,9 M Ff Várom érdeklődését további információval ! VÁLOGASSON MADÁRHEGYINGATLAN PREKTIRODÁNK KÍNÁLATÁBÓL A KÖRNYÉK LEGNAGYOBB VÁLASZTÉKÁVAL !

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
luxusgarázspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Róbert MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 194 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok