Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 58 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8289398
Referenciaszám: H343198
Feltöltve: 1 napja

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
1 370 690 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 552 Ft
Második évtől
329 829 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
HŐSÖK TERE MELETT!!!!!! TISZTELT BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!! Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljak egy igazán kivételes ingatlant Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő és népszerű városrészében, Ligetváros szívében. Ez az 58 négyzetméteres lakás nem csupán lakóhely, hanem egy exkluzív élettér, mely kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál Önnek. A világos, nagy belmagasságú terek, az amerikai konyhás kialakítás és az ingatlan modern elrendezése olyan életstílust biztosít, amely a legmagasabb igényeket is kielégíti – mind családosok, mind fiatal szakemberek számára tökéletes választás lehet. A lakás kiváló állapotú, részben bútorozott és gépesített, így azonnal költözhető. A közelmúltban végrehajtott felújítások – az elektromos hálózat korszerűsítése és a nyílászárók cseréje új redőnyökkel, szúnyoghálókkal kiegészítve – garantálják a hosszú távú kényelmet és a minimális fenntartási költségeket. Az ingatlanhoz tartozik továbbá egy tágas, 10 négyzetméteres pincerész, amely további tárolási lehetőségeket biztosít. Az ingatlan központi elhelyezkedése, a Dózsa György úton, kimagasló kényelmet biztosít mind a mindennapi élethez, mind az üzleti lehetőségekhez. A környék ellátottsága kiemelkedő – számos étterem, bolt, és szolgáltatás könnyedén elérhető –, és a kiváló közlekedési csomópontok révén a város bármely pontja gyorsan megközelíthető. Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik központi, mégis nyugodt környezetet keresnek. Ligetváros különleges varázsa, csendes és biztonságos utcái, valamint a barátságos szomszédság tovább emelik az ingatlan értékét, míg a környék folyamatosan növekvő népszerűsége és fejlesztései révén hosszú távú értéknövekedés várható. Egy ilyen lehetőség ritkán adódik, így érdemes mielőbb élni vele. Amennyiben egy prémium lokációjú, azonnal költözhető ingatlanba szeretne befektetni, vagy további kérdései merülnének fel, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Örömmel segítek minden részlet átbeszélésében és abban, hogy az Ön számára legkedvezőbb döntést hozhassa meg.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortospanorámapincebútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY