Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 87 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest VII. kerület, Ligetváros 87 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8257793
Referenciaszám: H491873-4751875
Feltöltve: ma

Budapest VII. kerület eladó téglalakás 1 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
873 563 Ft/m²
87 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 240 477 Ft
Második évtől
315 308 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csendes, jó állapotú nagypolgári lakás eladó az Oktogon közelében! VII. kerület szívében, az Oktogon közelében keresi új tulajdonosát egy 2. emeleti, 2 szobás, 87 m2 lakótérrel rendelkező, kifejezetten jó állapotú és csendes ingatlant. Ha jól ellátott és nagyon kedvelt környéken keres kényelmes terekkel rendelkező, otthonos ingatlant, akkor ezt feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Budapest VII. kerülete, Erzsébetváros, Király utca. - Jó infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező környék. - 200 méteren belül gyalogosan elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges. - Közvetlen közelben a Hunyadi téri piac, bank, posta, élelmiszer boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertár, orvosi rendelő. - Az M1, M2 és M3 metrók megállója kényelmes sétatávolság, a 923-as, 934-es buszmegálló 300 méter. - A 4-es 6-os villamosmegálló 3 perc, az Oktogon 200 méter, a Deák tér 10 perces sétával elérhető. - A megújult Városliget rengeteg sportolási és kulturális lehetőséggel várja a kikapcsolódni vágyókat. AMIT A HÁZRÓL TUDNI KELL: - 1930-ban épült, 2 szintes, körfolyosós, lift nélküli téglaépület. - Az épületet homlokzata jó, lépcsőháza átlagos állapotú. - Kis létszámú lakóközössége csendes, vegyes korosztály. - A társasház megtakarítással rendelkezik, karbantartása folyamatos. - A társasházban az Airbnb engedélyezett! MIÉRT IDEÁLIS A LAKÁS? - 2. emeleti, 87 m2-es, kifejezetten jó állapotú ingatlan. - 15 éve történt teljes körű műszaki és esztétikai felújítása. - Felosztása: előszoba, konyha, kamra, gardrób, fürdőszoba-wc, hall és egy 37 m2-es lakószoba. - Tájolása észak-keleti, eredeti fa nyílászárói jól szigetelnek. – A felújításkor az elektromos hálózatot 3 fázisosra alakították és kiépítették a H tarifa igénybevételének lehetőségét is. - A fűtést egy frissen felújított kondenzációs gázcirkó kazán, a hő-leadásról radiátorok biztosítják. – A hűtésről egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő DAIKIN klíma berendezés gondoskodik. - A lakás hőtartása a vastag falaknak köszönhetően kifejezetten jó. - A közös költség 22.000, -Ft/hó. - Az ingatlanhoz tartozik egy 20m2-es önálló, zárható tároló is az alagsorban. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK! - Többszörösen díjnyertes irodánk hitelszakértői 20 éves szakmai tapasztalattal várják, előre egyeztetett időpontban akár normál munkaidőn kívül is. - Bank-független Hitel Centerünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet kínálatát, hogy önnek a legmegfelelőbb konstrukciót megtaláljuk. - Egyedi igényekre szabott, csak nálunk elérhető egyedi ajánlatokkal, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel állunk rendelkezésére. EGYEDI LEHETŐSÉG, ne maradjon le róla! Érdeklődés esetén VÁROM HÍVÁSÁT a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY