Eladó lakás Budapest V. kerület 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület 120 nm
+31 fotó
Hirdetéskód: 8250875
Referenciaszám: 476
Frissítve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 149,34 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 393 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
149,34 millió Ft
1 244 631 Ft/m²
380 000 Euro
3 167 Euro/m²
120 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS LAKÁS - SZENT ISTVÁN KRT. Eladó az V. kerületben, FREKVENTÁLT HELYEN, a Szent István körúton, a Vígszínház közelében, egy tágas, 120 nm-es, 4. emeleti lakás, felújított, liftes házban. Az öt emeletes ház 1898-ban épült, majd néhány évvel ezelőtt a ház tetőterét lakótérré alakították, melynek során az épületet is kívül-belül gyönyörűen felújították. A lakás ablakai a csendesebb Szemere utcára tekintenek, így a körút forgataga kevésbé érzékelhető. Az ingatlanba lépve azonnal egy hatalmas nappaliba érkezünk, mely egyben van a konyhával. A konyha ablaka a ház függőfolyosójára tekint. A konyha mosogatógéppel, elszívóval, elektromos sütővel és főzőlappal felszerelt. A nappaliból nyílik az egyik, ablakos fürdőszoba, mely zuhanyzóval, toalettel felszerelt. Továbbá a nappaliból nyílik a 3 KÜLÖN NYÍLÓ HÁLÓSZOBA. MINDENGYIK SZOBA LÉGKONDICIONÁLT. A legkisebb hálószoba a függőfolyosóra néz. 2 hálószoba a Szemere utcára tekint. Az egyik hálószobához saját, kádas, ablakos fürdőszoba tartozik, mely toalettel is felszerelt. Itt található a saját gázkazán, mely a melegvizet. és a fűtést is biztosítja. Ár: 380.000 EUR Közös ktg.: 31.800 Ft. Az ingatlan néhány évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át. Jelenleg bérlők lakják. Bármilyen kérdés esetén keressen bátran! 4-ROOM, 2-BATHROOM APARTMENT - SZENT ISTVÁN BOULEVARD For sale in the V. district, in a PRIME LOCATION on Szent István Boulevard near the Vígszínház, a spacious 120 sqm 4th-floor apartment in a renovated building with an elevator. The five-story building was constructed in 1898 and a few years ago the attic was converted into living space, during which the building was beautifully renovated inside and outside. The apartment’s windows face the quiet Szemere Street, so noise of the boulevard is less noticeable. Upon entering the property, you are immediately greeted by a large living room, which is combined with the kitchen. The kitchen window overlooks the building’s hanging corridor. The kitchen is equipped with a dishwasher, extractor fan, electric oven, and hob. From the living room, there is access to one of the bathrooms, which has a window and is equipped with a shower and toilet. Additionally, the living room provides access to 3 SEPARATE BEDROOMS. EACH ROOM IS AIR-CONDITIONED. The smallest bedroom faces the hanging corridor. Two bedrooms face Szemere Street. One of the bedrooms has its own bathroom with a bathtub, a window, and a toilet. This bathroom also houses the apartment’s gas boiler, which provides hot water and heating. Price: 380,000 EUR Common costs: 31,800 HUF The property underwent a complete renovation a few years ago. It is currently occupied by tenants. Feel free to contact me with any questions!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosbútorozatlanliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Way2Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Adrienn Way2Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 294 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY