Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 161 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Lipótváros 161 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8279426
Referenciaszám: H492346-4763772
Frissítve: 7 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 6 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 024 845 Ft/m²
161 m²
Alapterület
6 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk egy bruttó 161 nm-es, két különálló apartmanná alakított ingatlant, amely négy hálószobával rendelkezik, és biztos hozamot garantáló Airbnb lehetőséget kínál, korábban nagyon jó értékeléssel üzemelt is így. Az ingatlan egy elegáns, szépen karbantartott épületben található, Budapest szívében. Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik modern luxust keresnek kiváló elhelyezkedéssel, valamint biztosítékot jövedelmező befektetésre. Az ingatlan kiemelkedő adottságainak köszönhetően hosszú és rövid távú bérbeadásra is alkalmas, garantálva a magas hozamot. Az Airbnb használati lehetőség külön vonzerő, hiszen a környék dinamikus idegenforgalma és a lakás kiváló felszereltsége biztos bérlői kihasználtságot biztosít. A lakás modern, igényes kivitelezése, tágas terei a legmagasabb színvonalú anyagok felhasználásával készültek. A négy hálószoba mellett a nappali, a teljesen felszerelt konyhák és az elegáns fürdőszobák is a kényelmet és az otthonosságot szolgálják. A gondosan megtervezett belső terek az otthon melegét és a modern városi élet kényelmét egyaránt nyújtják. A lokáció szintén verhetetlen: a belváros szívében, a Parlament és számos nevezetesség közvetlen közelében helyezkedik el, így minden fontos kulturális, szórakozási és szolgáltatási pont könnyen elérhető. A város pezsgő élete, a közlekedési kapcsolatok, a parkok és éttermek mind hozzájárulnak az ingatlan vonzerejéhez. Ez az ingatlan nemcsak otthonként, de hosszú távú befektetésként is kiváló lehetőség. Amennyiben Ön is szeretne egy ilyen különleges lakás tulajdonosa lenni, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a megtekintés érdekében!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
E
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY