Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 101 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 101 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8253637
Referenciaszám: 360651121-295
Feltöltve: ma

Budapest V. kerület eladó téglalakás 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 376 238 Ft/m²
101 m²
Alapterület
5 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 439 820 Ft
Második évtől
576 682 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Irodának átalakított, dupla lakás eladó! A Váci utca közelében, a történelmi Veres Pálné utcában. eladó egy tágas, napfényes, két lakás összenyitásával kialakított, jelenleg irodaként funkcionáló ingatlan. Az utca csendes, a városi forgalomtól elzárt. Az épület és a lépcsőház folyamatosan karbantartott, a tetőt felújították, a gázvezetékeket kicserélték. A főkapun belépve, korhűen felújított, tiszta, kellemes lépcsőház és rendezett udvar fogadja a látogatót. Az iroda két főbejárattal rendelkezik, eredetileg öt szobából állt, de ezek egy részét átalakították, így az egymásból nyíló szobák rendkívül tágasak. A belmagasság 4 méter. Az egyik nagyobb helyiséget jelenleg bemutató teremként használják, középen kiépített pódiummal. Közvetlenül az átalakított iroda mellett egy önálló, 69 nm-es lakás is értékesítésre kerül. A falak áthelyezésével, kivételével 170 nm-es lakóterület, vagy akár céges telephely, székhely alakítható ki. Erről szívesen adok tájékoztatást, kérésre alaprajzot küldök. A lokáció kiváló, közelben szórakozó helyek, iskolák, Duna-part és tömegközlekedéssel szinte az egész város elérhető. Ha felkeltette érdeklődését, kérem, keressen akár hétvégén is! Az adatok tájékoztató jellegűek. English: Double apartment for sale, converted into an office! Close to Váci street, in the historic Veres Pálné street, a spacious, sunny property for sale, currently used as an office, converted into two apartments. The street is quiet and isolated from city traffic. The building and the staircase are well maintained, the roof has been renovated and the gas pipes have been replaced. Upon entering through the main gate, you are greeted by a clean, pleasant staircase and tidy courtyard, renovated to a contemporary standard. The office has two main entrances and originally consisted of five rooms, but some of these have been converted, making the interconnecting rooms extremely spacious. The ceiling height is 4 metres. One of the larger rooms is now used as a showroom with a central podium. Directly next to the converted office, a separate 69 sqm apartment is also for sale. By moving the walls, with the exception, a 170 sqm of living space, or even a company site, headquarters can be created. I will be happy to provide information on this, on request I can send a floor plan. The location is excellent, nearby entertainment venues, schools, the Danube and public transport to almost the entire city. If you are interested, please contact me even on weekends! The data is for information only.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csendesvilágospincelift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lakatos Mária LHI - LIVING HOME INGATLAN Az iroda összes hirdetése
+36 20 972 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY