Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest V. kerület, Belváros 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8254967
Referenciaszám: H491682
Feltöltve: 4 napja

Budapest V. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 249,99 millió Ft

249,99 millió Ft
2 499 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 791 012 Ft
Második évtől
1 037 157 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fektessen be a jövőbe egy exkluzív belvárosi lakás megvásárlásával, amely nem csupán lakóhelyet, hanem egy életstílust is kínál Önnek! A Károly körúton található, 100 nm-es, frissen felújított ingatlan kiváló állapotban várja új tulajdonosát. A három szobás lakás modern, egyedi tervezésű belső terekkel rendelkezik, melyekben a tágas nappali és a két fürdőszoba maximális kényelmet biztosítanak. A prémium kivitelezés és a nagy belmagasság eleganciát és luxust sugall, míg a motoros redőnyök és a klímaberendezés modern kényelmet garantálnak. A nappali két hálószobás két fürdőszobás lakásban az alábbi prémium anyagok kerültek beépítésre: 3db klíma, padlófűtés a hidegburkolatos helyiségekben fűthető üveg, Ariostea olasz prémium kézmosó, Bretz kanapé és ágy, Onyx nappali kő, kandalló Tom Dixon lámpák, Deante dijnyertes zuhany csaptelep, feszített fólia mennyezetek, Porcelanosa csempe, Bosch konyhagépek, fa extra hangszigetelő ablakok és bejárati ajtó, valódi tölgy parketta, gyantázott mozaik kép a fürdőszobában, Blanco csaptelep és mosdótál, Noken mennyezeti csaptelep....stb,stb Bizonyos bútorok a vételáron felül további megegyezést igényelnek. A lakás központi elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy a város szívében élvezze a belváros nyújtotta előnyöket. A közelben található számos kávézó, étterem és bolt minden igényt kielégít, így a mindennapi élet kényelmesen és gyorsan intézhető. A tömegközlekedési lehetőségek kiválóak: a közeli metró- és buszmegállók révén könnyedén elérheti Budapest bármely pontját, míg az autóval történő közlekedés is egyszerű, hiszen a környék jól megközelíthető. A Belváros csendes és biztonságos környezete ideális választás lehet befektetők számára is, akik értékálló ingatlant keresnek. A lakás nem csupán egy otthon, hanem egy lehetőség is, hogy a város szívében egy exkluzív ingatlan részesévé váljon. Az ingatlan befektetési potenciálja kiemelkedő, hiszen a belvárosi ingatlanok iránti kereslet folyamatosan növekszik, így biztos lehet benne, hogy a jövőben értékesíteni is tudja. Ne habozzon, hogy kérdéseivel kereshet minket, hiszen a célunk, hogy Ön a legjobb döntést hozza meg. Éljen a lehetőséggel, és tapasztalja meg a belvárosi életstílus előnyeit egy prémium kategóriás lakásban!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1925
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dienes Krisztián Otthon Centrum - XIII. kerület - Szent István park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dienes Krisztián Otthon Centrum - XIII. kerület - Szent István park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY