Eladó lakás Budapest II. kerület, Budaliget 117 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület, Budaliget 117 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8213438
Referenciaszám: H489859
Feltöltve: 1 hónapja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 265 millió Ft

265 millió Ft
2 264 957 Ft/m²
117 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 838 506 Ft
Második évtől
1 099 431 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaligeten a 2/A. kerület talán az egyik legfrekventáltabb helyén a Százszorszép lakóparkban kínálunk eladásra egy első emeleti belső kétszintes 3 szobás lakást. A lakópark teljesen körbekerített, teljesség igénye nélkül mondhatjuk, hogy ez bizony "zöld" övezet. Madárcsicsergős és panorámás.. mi kelhet még? AZ INGATLANRÓL Távirányítós kapun keresztül lehet bejutni a társasház környezetébe ahol a teremgarázsba jutásról is távirányítós ajtó gondoskodik. 2022-ben a felső szint teljes felújításon esett át, műanyag nyílászárók, mindkét hálószobába klíma került beépítésre valamint felújításra került a fürdőszoba és a cirkó is. Az alsó szinten az erkélyre nyíló és néző nyílászárók fából vannak és 2 rétegű üveggel rendelkeznek. A sötétítésről mindenhol roló, a teraszon pedig az árnyékolásról napellenző gondoskodik. A felső szinten az összes tetőtéri ablak műanyagra lett cserélve, mindkét tágas szobában beépített szekrény található. A szobákba külön-külön klíma is helyet kapott. - Teremgarázs férőhely: 1db - Saját tároló a pincébe: 1db (5nm) - Riasztó - Kaputelefon A fűtésről gáz cirkó gondoskodik radiátorok segítségével de ha kell a nappaliba és a két hálószobába rásegíthetünk a beépített hűtő-fűtő klímákkal. BUDALIGET Gyönyörű zöld környezet, elsősorban családi- és ikerházak jellemzik. Ebben az impozáns, természet közeli környezetben elvonulhat a külvilág elől, friss levegőn lehet, békében, nyugalomban töltheti mindennapjait. Az ország legjobb iskolái kényelmes távolságban: - Gustave Eiffel Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium - 4 perc - American International School - 13 perc - Klebelsberg Kuno Általános iskola és Gimnázium - 6 perc - SEK Budapest International School - 10 perc - Greater Grace International School - 14 perc - Lauder - 13 perc - British International School - 20 perc Kikapcsolódás, mindennapi dolgok: - közel a természet - tájvédelmi körzet kellős közepén - Budai Tájvédelmi körzet, Hűvösvölgyi Nagyrét, Budakeszi Vadaspark, Gyermekvasút, Hármashatárhegyi repülőtér - Hüvi , Lidl, Spar, solymári Auchan a nagy bevásárlásokhoz - A méltán híres Náncsi Néni Vendéglője - Budapesti Kisboldogasszony - Templom - játszóterek a közelben - sportolási lehetőség minden mennyiségben - Gyarmati Dezső uszoda, Szabadidőközpont Az ingatlan természetvédelmi terület szélén helyezkedik el, közel számos túraútvonalhoz, mely ideális választás családoknak és kutyatulajdonosoknak egyaránt, akik számára számos lehetőség kínálkozik.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Erkély:
14,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Németh György Otthon Centrum - II. kerület - RC Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY