Eladó lakás Budapest II. kerület 83 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 83 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8249372
Referenciaszám: LK099841
Feltöltve: 1 napja

Budapest II. kerület eladó téglalakás 3 szobás: 247,5 millió Ft

247,5 millió Ft
2 981 928 Ft/m²
83 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 783 133 Ft
Második évtől
1 026 827 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lipótmező és Hűvösvölgy határán, megújuló zöld technikával épülő öt lakóegységből álló luxus okosotthonok!II. kerületben kínálunk megvételre egy 2150 négyzetméteres zöld környezetben elhelyezkedő telken, a legmagasabb műszaki színvonalon épülő, két létesítményből álló épületegyüttesben elhelyezkedő lakásokat.Az ingatlanok jól átgondolt alaprajzzal, jó elrendezéssel, élhető, tágas terekkel tervezték, méretük 83 négyzetmétertől - 147 négyzetméterig terjed, a földszintiekhez kizárólagos kert használat, az emeleti szinthez nagyméretű teraszok tartoznak. Az öt lakás két épületben szinteltolással, egymástól szeparáltan helyezkedik el. Minden épületszint egy-egy lakáshoz tartozik. Nincsenek falszomszédok.A garázsszintet a lakószintekkel lift köti össze. Minden lakás saját Fan Coil fűtéssel és hűtéssel, valamint szellőztető berendezéssel  rendelkezik, így biztosítva a pára és allergén mentes levegőt, valamint az egyforma hőmérsékletet évszaktól függetlenül alacsony fenntartási költség mellett.A garázsszinten 10 db gépkocsi beálló és nagyméretű tárolók kerülnek kialakításra. A hirdetésben szereplő ingatlan a 2. emeleten helyezkedik el, déli és nyugati tájolású, 83 négyzetméter területű + 15,87 és 5,37 négyzetméteres terasz tartozik hozzá. Nappali-amerikai konyha, 2 hálószoba, fürdő és 2 erkély került kialakításra.A garázs vételára 12 Millió Ft/db,  a tároló 5-8,5 négyzetméteres 1,2 Millió Ft/nmA környék jó infrastruktúrával ellátott. tömegközlekedés bevásárlási lehetőség a közelben, könnyen megközelíthető a Francia Óvoda- Iskola, az Amerikai Iskola és más nagyhírű magyar és nemzetközi tanintézet, valamint a Hidegkúti uszoda és szabadidő park.Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megkeresését az elérhetőségeimen. A szabad ingatlanokról küldök műszaki leírást.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
2025
Erkély:
15,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna_ Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 963 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna_ Duna House - Hidegkút Az iroda összes hirdetése
+36 30 963 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY