Eladó lakás Balatonalmádi 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonalmádi 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8230758
Referenciaszám: U0046936
Frissítve: ma

Balatonalmádi eladó téglalakás 3 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
3 322 222 Ft/m²
90 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 946 088 Ft
Második évtől
1 240 490 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
„Ékszerdoboz”, „igazi gyöngyszem”, „idill”... – ezek a szavak gyakran szerepelnek ingatlanhirdetésekben, és ezzel szinte elveszítették eredeti értéküket. Mutatok egy valódi kivételt: egy ingatlant, amely valóban rászolgál minden emelkedett szóra! Balatonalmádi legkedveltebb városrészében, Káptalanfüreden, azonnal birtokba vehető, kivételes adottságokkal rendelkező, új építésű, 1. emeleti, luxus kategóriájú lakás várja új tulajdonosát. A 2023-ban épült lakópark a Balaton északi partvonalának egyik legkedveltebb részén található. Zárt udvarral rendelkezik, amely elektromos kapun keresztül közelíthető meg. A parkosított udvar fákkal és kavicságyásokkal övezett közösségi terekkel, valamint privát használatú medencével rendelkezik, ahol a lakók zavartalanul élvezhetik a pihenést. A nappali + 2 hálószobás lakás minden részletében a minőséget képviseli. A lakótér 78 nm, amelyhez 2 db, összesen 24 nm-es, panorámás erkély tartozik, ahonnan a festői Balaton páratlan kilátása tárul elénk minden helyiségből. A tágas nappalit a Chesterfield bőr ülőgarnitúra és a kristálycsillárok uralják. A teljesen gépesített, Electrolux készülékekkel felszerelt amerikai konyha a modern élet és igény minden kényelmét biztosítja. A gondosan válogatott, magas minőségű bútor- és dekorációs elemek, a fényes felületek, a burkolatok, a nagyméretű üveg- és tükörlapok letisztultságot és eleganciát teremtenek, növelve a térérzetet. A harmónia és a színvilág minden helyiségben egységes, elegáns összhangot teremt, melyet a finom részletek és a magas színvonalú anyagok tesznek tökéletessé. A fürdőszoba fürdőkád + zuhanyzó kialakítása, valamint a minőségi anyaghasználat elegáns és modern atmoszférát teremt, miközben a gondosan megválasztott szaniterek és prémium burkolatok biztosítják az időtálló szépséget és tartósságot. A lakás műszaki felszereltsége is a legmagasabb színvonalat képviseli. A fűtést és a hűtést hőszivattyús klímarendszer biztosítja, amely energiatakarékos működésével hozzájárul a kedvező rezsiköltségekhez. Minden szobában külön klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A melegvízellátást villanybojler szolgáltatja. A lakáshoz 2 db zártudvari gépkocsibeálló tartozik, amelyek a vételár részét képezik. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, teljes berendezéssel és gépesítéssel. Ez az ingatlan nem csupán egy exkluzív lakás, hanem hosszútávú, értékálló befektetés is. Az új építésű társasház jellege, a lakás adottságai, a prémium anyagok és a magas szintű kivitelezés hozzájárulnak ahhoz, hogy évtizedek múlva is kiemelkedő értéket képviseljen. Itt az ár egyben érték is! Hívj most, és nézzük meg együtt ezt a különleges ajánlatot! Hitelre van szükséged? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Erkély:
24 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koller Klaudia Otthon Centrum - Győr - Batthyány tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY