Eladó lakás Balatonalmádi 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonalmádi 124 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8213226
Referenciaszám: M286118
Frissítve: 20 napja

Balatonalmádi eladó téglalakás 3 szobás: 230,9 millió Ft

230,9 millió Ft
1 059 175 Ft/m²
124 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 730 608 Ft
Második évtől
957 957 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONALMÁDIBAN a Wesselényi Strand szomszédságában ELADÓ egy harmadik emeleti, 124 m2-es BALATONI PANORÁMÁS szerkezetkész PENHTOUSE APARTMAN! Balatonalmádiban egy 60 apartmanból álló társasházban eladó egy a Balaton parttól és a Wesselényi strandtól mindössze pár méterre található, szerkezetkész, 77 m2-es apartman, melyhez egy óriási, 140 m2-es BALATONI PANORÁMÁS exkluzív erkély is tartozik, ahonnan ÖRÖKPANORÁMA nyílik a magyar tengerre! A 4db 3 emeletes épületből álló üdülő kiváló elhelyezkedéssel bír, Balatonalmádi városközpontjától pár száz méterre, a Balaton partjától pedig tényleg egy karnyújtásnyira található. Az épületek kivitelezése magas szinten folyik és jelenleg is folyamatban van. Várható átadás ideje: 2026 nyara. MŰSZAKI tartalom: Az apartmanok melegvíz ellátásáról 80 literes villanybojler, fűtéséről lépcsőházanként 2*16 kW-os osztott HŐSZIVATTYÚ gondoskodik. Minden egyes apartmanban FAN-COIL és PADLÓFŰTÉS kerül kialakításra. Az épületek lifttel felszereltek és 20 cm-es hőszigetelést kapnak, a homlokzaton műanyag nyílászárók, külső alumínium borítással ellátva, hőszigetelő 3 rétegű üvegezéssel kerülnek felszerelésre. A bejárati ajtók több ponton záródó műagyag biztonsági ajtók lesznek, kilincsel szerelve (a belső ajtók nincsenek benne az emelt szintű szerkezetkész árban). A több mint 1 hektáros üdülőpark területén kiépített járdák és beton térburkolatot lesz kialakítva. Parkoló helyek a B, C és D épületek alatti mélygarázsban kerülnek kialakításra, melyek 9,9 M Forint áron vásárolhatók meg, továbbá az elektromos autók töltése is megoldott lesz! Az apartmanok emeltszintű SZERKEZETKÉSZ állapotban kerülnek átadásra, ami magában foglalja a teraszok és erkélyek hidegburkolását! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2025
Erkély:
140,6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
csatornaösszkomfortosgarázsvilágoserkélyteraszbútorozatlanlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moka Tünde Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 303 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moka Tünde Balatonfűzfő Munkás tér 3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 303 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY