Eladó lakás Balatonakali 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonakali 100 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8152047
Referenciaszám: U0046660
Frissítve: 22 napja

Balatonakali eladó téglalakás 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 490 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az akciós ár szeptember 30 -ig megkötött adásvételi szerződésre vonatkozik! Balatonakali közvetlen vízparti luxuslakás eladó A Tihanytól csupán 10 percnyi autóútra található Village Holiday Villaparkban elhelyezkedő Apartmanok egy egészen egyedi, exkluzív projekt az egész Balaton környékén, amelyről talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a balatoni nyaralók fejlesztésének történetében új fejezetet nyit meg. A projekt helyszínéül szolgáló, Balatonakali határában található, mintegy 5 hektáros, közvetlen vízparti zöldterület kiváló adottságokkal rendelkezik, az apartmanok egy ősfás, közvetlen vízparti területen kerülnek megépítésre, ahol egy igazi, modern értelemben vett, családias légkörű üdülőfalu leendő tulajdonosaiként élvezhetik a Balaton nyugalmát a vásárlók. Az épületek mindösszesen két szinten, földszint-emelet szerkezetben kerülnek megépítésre, amelyen túl az egyes épületeket körülölelő extra méretű zöldterület biztosítja az egyedülálló élményt, hogy a lakók a természet kellős közepén, a város zajától távol élvezhessék a „saját” Balaton életérzést. A megvásárlásra kínált 4 lakásos társasház , két középső lakása 100 nm alapterülettel rendelkezik. Kétszintes, belső lépcsős kialakítással ,2 hálószoba, kisszoba, tágas nappali, amerikai konyha-étkező,2 fürdőszoba , vendég WC elosztással. Hőszivattyús padlófűtés, mennyezet hűtéssel , okos otthon távvezérléssel. Panoráma borovi fenyő 5 rétegű nyílászárók emelő-toló szerkezettel. Jelenleg 85 % készültségi szinten, burkolatok,szaniterek, konyha bútor még szabadon választható. További műszaki tartalomról szívesen tájékoztatom. Mindegyik lakás közvetlen panorámát biztosít a tóra, a saját, kizárólagos használatú kertrészekből a leendő tulajdonosok zavartalanul élvezhetik a néhány méterre elterülő Balaton gyönyörű látványát, Mindegyik lakáshoz felszíni kocsibeálló tartózik 2 autó részére. Néhány méterre az épületektől, a telkek végében kerülnek kialakításra a leendő tulajdonosok kizárólagos használatába kerülő, strandként funkcionáló, az egyes ingatlanokhoz tartozó partszakaszok, ahol épületenként egy-egy közös használatú napozóstég is helyet kap. A stégek méretüknél fogva kisebb vízi járművek kikötésére is alkalmasak. A teljes villapark elkerített területet fog képezni, oda bejutás csak és kizárólag a leendő tulajdonosok és vendégeik részére lesz lehetséges. A villapark területe a 71. számú főútról kisebb bekötőúton közelíthető meg. Tavaszi-nyári szezonban a Szántód-Tihany között tízpercenként közlekedő autós kompnak köszönhetően a fővárosból a villaparkba közel azonos idő alatt lehet eljutni, mint Balatonfüredre vagy Csopakra. A nyaralók tervezésénél elsődleges cél az volt, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb teret a pihenésre és élvezze a lenyűgöző örökpanorámás kilátást a Balatonra. Ha felkeltette az érdeklődését,hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
20 m²
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tollasné Horváth Éva Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY