Eladó lakás Balatonakali 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonakali 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8190957
Referenciaszám: 360151001-454
Frissítve: 21 napja

Balatonakali eladó téglalakás 4 szobás: 149 millió Ft

149 millió Ft
1 027 586 Ft/m²
145 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 471 462 Ft
Második évtől
618 170 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
  ✅  Egyedülálló Lehetőség a Balaton Partján Fedezze fel ezt a modern, mégis természetközeli ikerházrészt Balatonakali legújabb lakóövezetében! 100m-re a Balaton parttól, egy csendes aszfaltos utcában található ez az ingatlan, ahol a nyugalom és a gyönyörű kilátás garantált.   ✅  Modern és Praktikus Elrendezés Ez a belső kétszintes, új építésű ház tökéletes választás mindazok számára, akik a modern élet kényelmét és a balatoni életérzést keresik. A földszinten tágas nappali-étkező-konyha, egy hálószoba, fürdőkádas fürdőszoba, vendég WC és egy gépészeti helyiség található. Az emeleten két nagy hálószoba, fürdőszoba, gardrób és erkély került kialakításra, ahonnan lenyűgöző panoráma nyílik a Balatonra.   ✅  Korszerű Technológiai Megoldások A ház BOSCH hőszivattyúval van felszerelve, amely gondoskodik a fűtésről, hűtésről és melegvíz-ellátásról. A padlófűtés és mennyezethűtés révén a belső hőmérséklet mindig ideális, miközben a háromrétegű nyílászárók és szigetelt falak biztosítják az energiahatékonyságot. A nyílászárókra az elektromos redőnytok előkészítés megtörtént.    ✅ Testreszabható Belső Terek Az ingatlan belső terei az Ön igényei szerint alakíthatók. A burkolatok, csempék, szaniterek és belső nyílászárók kiválasztása az új tulajdonosra vár, így az otthon valóban egyedi és személyre szabott lehet. Lehetőség van arra is, hogy az ingatlant kulcsrakészen adjuk át, ár megegyezés alapján.   ✅  Kiváló Lokáció és Infrastruktúra Balatonakali egy csendes, barátságos település, amely mindössze 14 km autóútra található Balatonfüredtől. Az új kikötő és strand közelsége révén mindig élvezheti a Balaton nyújtotta előnyöket. A település infrastruktúrája kiváló, orvosi szolgáltatások, gyógyszertár, üzletek, vendéglátóhelyek mind megtalálhatók a közelben.   ✅ Jövőbeni Értéknövekedés A környék folyamatos fejlesztései, mint az új kikötő és strand, várhatóan tovább növelik az ingatlan értékét, így kiváló befektetési lehetőséget is kínál.     Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet tudhasson meg erről a telekről. Amennyiben további kérdései merülnek fel, vagy szeretné megtekinteni, kérem, forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is!   Szívügyünk az otthonod!  Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.     Gacsó István  Telefon: 0620-225-6599 Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft. INGATLAN  HITEL  BIZTOSÍTÁS Irodáink: 1163 Budapest, Veres Péter út 39. 2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoskocsibeállósaját parkolókertkertkapcsolatoscsendesvilágospanorámaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gacsó István Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Gacsó István Gacsó Ház Ingatlaniroda és Hitelközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 225 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY