Eladó ház Pomáz 81 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 81 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8278906
Referenciaszám: 360051003-642
Frissítve: ma

Pomáz eladó sorház 3 szobás: 80,9 millió Ft

80,9 millió Ft
998 765 Ft/m²
81 m²
Alapterület
181 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 255 982 Ft
Második évtől
335 638 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJÉPÍTÉSŰ, TEHERMENTES, MODERN HŐSZIVATTYÚ FŰTÉSES- rusztikus jegyeket hordozó kertkapcsolatos sorházi LAKÁS ELADÓ POMÁZON- 8 perc sétára a HÉV-től KIZÁRÓLAG A CSALÁDI INGATLAN KÍNÁLATÁBÓL. A sorházi lakás 81 m2 ALAPTERÜLETŰ, NAPPALI+2 SZOBÁS, SAJÁT 181 m2-es KERTTEL- igazi kuriózum, HATALMAS TERASZA, INTIM KERTJE, a HÉV közelsége, MINIMÁLIS REZSIKÖLTSÉGE, alaprajzi elrendezése, dupla kocsibeállója mind-mind egyedivé, különlegessé teszi ezt a fantasztikus sorházi lakást. A földszinten tágas előszoba, zuhanyzós fürdő-mosdó, konyha, nappali, lépcső alatt tároló helység található, az emeleten 2 szoba, tágas, kádas fürdőszoba van. 26 m2-es terasza a nappaliból nyílik. Műszaki-és egyéb jellemzők: • 30 cm porotherm tégla+15 cm szigetelés • 7 kamrás műanyag ablakok, bukó-nyíló-szellőztető funkciókkal, 3 rétegű üvegezéssel • hőszivattyús fűtés, mindenhol padlófűtéssel, H tarifával • klíma előkészítések • riasztó előkészítések • minden szobában kábel a tv-nek és az internetnek behúzva • nagy, 26 m2-es terasz • 181m2-es saját, intim kert • 2 kocsibeálló • keleti tájolás, napfényes FIGYELEM, TOVÁBBI FONTOS INFORMÁCIÓ: az ingatlan építés alatt van, kb. 4 hónapos határidővel tudjuk átadni a lakásokat. a fotókon ugyanilyen, korábban épített sorházunk látható. Ajánlom fiatal pároknak, egy gyermekkel ideális, de két gyermekkel is kényelmes. Az idősebb korosztálynak is kedvező, kiváló fekvése, extra alacsony rezsiköltsége miatt. Ha eladandó ingatlanja van, szakértő értékbecslését bízza rám; 20 éves tapasztalattal, értékesítési vezetőként profi árazást biztosítok. Az ingatlan megvásárlásához ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi, jogi, pénzügyi segítséggel állunk rendelkezésére, minden egy helyen a CSALÁDI INGATLAN pomázi irodájában.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó Zsuzsa Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 208 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Metykó Zsuzsa Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 208 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY