Eladó ház Pomáz 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Pomáz 200 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8261670
Referenciaszám: HZ092068-4754178
Frissítve: 4 napja

Pomáz eladó családi ház 2 szobás: 98,5 millió Ft

98,5 millió Ft
492 500 Ft/m²
200 m²
Alapterület
677 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 311 671 Ft
Második évtől
408 656 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Pomáz szívében! Eladó egy családi ház Pomáz központi részén, a Plébánia utcában, szerkezetkész, felújítás alatt álló, összközműves állapotban. A 677 négyzetméteres telken két, jelenleg különálló családi ház helyezkedik el, melynek lakható alapterülete 200 négyzetméter. Az eredeti épület a ’60 években, az újabb a 2010-es években készült el. Az ingatlan egybenyitható, vagy külön is hasznosítható egyéni preferencia szerint. Az épület jelenlegi felosztásban egy egyszintes felújítandó, és egy kétszintes belső kivitelezésre felkészített részből áll. Az épületben rejlő potenciál kihasználásával kiadásra is alkalmas, leválasztható lakrészt lehet kialakítani, amennyiben a teljes alapterület kihasználására nincs igény. Az egyszintes épületrész tetőszerkezetének szigetelése megtörtént, a tartógerendák és a födém fémvázas merevítőkkel meg lettek erősítve. A födémgerendák akár esztétikailag is szerepet játszhatnak a későbbi lakrész kialakítása során! A kétszintes épületrész családi háznak tökéletesen alkalmas kialakításban lett felosztva, egy amerikai konyhás nappalival, valamint egy 3 szobás emeleti szinttel, így egy 4 fős család kényelmesen tud beköltözni a belső kivitelezést követően. A telek füvesítése és parkosítása már szintén elő van készítve! Tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kudor István Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kudor István Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 454 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY