Eladó ház Nagykanizsa, Palin, Vadalmás 4/2 121 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Palin, Vadalmás 4/2 121 nm
Hirdetéskód: 8291088
Frissítve: ma

Nagykanizsa eladó sorház 4+2 fél szobás: 70,9 millió Ft

70,9 millió Ft
585 950 Ft/m²
121 m²
Alapterület
50 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 224 340 Ft
Második évtől
294 150 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÁGAS, BARÁTSÁGOS, TÉLIKERTES SORHÁZ PALIN CSENDES, NYUGODT RÉSZÉN Nagykanizsán, Palini városrészben nyugodt, csendes utcában eladó egy kétszintes, összesen 121 nm-es, két éve felújított sorházi lakás. A lakás 21 nm-es gyönyörű télikerttel, önálló, körbekerített kertrésszel, garázzsal, riasztóval és fűtő-hűtő inverteres légkondicionálóval rendelkezik. A fűtést két éve cserélt kondenzációs gázkazán biztosítja, de fűtési szezonban (részben) a légkondicionálóval is ki lehet váltani. A földszinten található egy egy-légteres konyha-étkező, ehhez csatlakozik a nappali, egy különálló WC és egy zuhanyzós fürdőszoba. Ugyancsak a nappaliból nyílik egy szoba és egy igényesen kialakított télikert, mely nyáron szélesen kitárható ajtókkal nyílik a kertre. Az emeleten 3 hálószoba (egyik erkélyes) és egy tágas, fürdőkádas, WC-s fürdőszoba található. A fürdőszobából nyílik egy tetőteres tároló, mely gardróbnak, háztartási helységnek, vagy egy kis dolgozószobának rendezhető be. Az 50m2-es kert rendezett, élősövénnyel teljesen körbekerített, megfelelő intimitást biztosító hely, amelyen egy (kerti bútorok, grillező, sövényápoló szerszámok elhelyezésére szolgáló) tároló és egy grillezőnek kialakított terület található. A kert az élősövényen túl részben drótkerítéssel is körbezárt. A teljes drótkerítéses körbezárás könnyen, gyorsan megvalósítható, így házi kedvence biztonságosan kiengedhető a kertbe. A ház része egy távirányítós garázs is. A ház előtt -szükség esetén- akár 4 autó is parkolhat. A környezet nyugodt, csendes és barátságos, igényes és toleráns szomszédokkal. Hívjon, nézze meg!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
A++
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskerttélikertcsendesétkezőerkélyriasztóklímaredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lőrincz Zoltán
+36 30 377 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Lőrincz Zoltán
+36 30 377 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY