Eladó ház Nagykanizsa, Palin 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Nagykanizsa, Palin 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8273005
Referenciaszám: H492227
Feltöltve: 4 napja

Nagykanizsa eladó családi ház 5 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
466 000 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1115 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 221 176 Ft
Második évtől
290 001 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ideális otthon Nagykanizsa-Palin városrészén 5 szobával, széles udvarral és kerttel! Nagykanizsa-Palinban kínálom eladásra az alábbi 150 m2 családi házat a hozzá tartozó szép telekkel. A környék ellátottsága kiváló, minden fontos intézmény óvoda, általános iskola, élelmiszer bolt és szolgáltatás percek alatt elérhető. A környék biztonságos, így ideális választás családosoknak. Ha szeretne kertvárosi, zöld környezetbe költözni, de a város adta előnyökről sem szeretne lemondani, akkor ez a hely tökéletes választás Önnek és családjának, melyet saját ízlése szerint alakíthat, formálhat. A város végig kerékpárúton is megközelíthető. Az ingatlan jellemzői: A családi ház azonnal költözhető, de kis átalakítással, felújítással, nagyon jó elosztásának nagyságának és optimális tájolásának köszönhetően egy modern, kellemes otthonná tehető. - 1983-ban épült beton alapra, B30-as tégla falazattal, cserép tetővel - 150 m2 nettó alapterületű - DNY tájolású - helyiségek a földszinten, melyek a nappaliból nyílnak: 2 hálószoba, nappali, konyha-étkező, kamra, fürdő, külön WC, beépített szekrény, közlekedő, lépcsőfeljáró - a nappali teraszkapcsolatos /14,3 m2/ - cserépkályhát 1992-ben építették, az egész alsó szintet befűti emelet helyiségei: 3 hálószoba, ebből kettő erkélykapcsolatos, 1 dolgozószoba, fürdő, WC - ablakok 3 rétegű műanyag szerkezetűek, rolóval felszereltek - fűtése gázkonvektoros - per és teher mentes - CSOK, HITEL igényelhetó, melyet bankfüggetlen szakértő kollégánk helyben, ingyenesen bonyolít irodánkban A ház alatt 60 m2 pince is kialakításra került, mely az udvarról megközelíthető. Az udvaron gazdálkodásra alkalmas melléképület, műhely /15,8 m2/ is megtalálható. A garázs 16,25 m2, 3 fázis rendelkezésre áll. A telek nagysága 1115 m2, széles kocsibejáróval és számos gyümölcsfával./körte, szilva, barack, füge, cseresznye, dió,meggy, málna/ A terület teljesen körbe kerített. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását! Irodánk teljes körű, ingyenes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1983
Erkély:
11 m²
Terasz:
14,3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vitovszkiné Kátai Szilvia Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY