Eladó ház Debrecen, Hatvan utcai kert 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Hatvan utcai kert 91 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8195145
Referenciaszám: H488943
Frissítve: 1 hónapja

Debrecen eladó sorház 4 szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
1 043 956 Ft/m²
91 m²
Alapterület
200 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 300 597 Ft
Második évtől
394 136 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Debrecen egyik legkedveltebb részén, a Hatvan utcai kertben található, kétszintes, 89 m²-es sorházi lakást, amely az amerikai konyhás nappali mellett 3 különálló szobával, kertkapcsolattal és garázzsal várja új tulajdonosát! Főbb Jellemzők: - Zárt Udvaros Társasház: A lakás egy mindössze 5 lakásos, zárt udvaros társasházban található, amely biztonságos és csendes környezetet biztosít. - Tágas és Világos Terek: A lakásban a tágas és világos terek dominálnak, így mindig kellemes és barátságos atmoszféra várja. - 2011-es Építés: A lakás 2011-ben épült, modern kialakítással és minőségi anyagok felhasználásával. - Modern Nyílászárók: Műanyag nyílászárók, redőnyök és szúnyoghálók gondoskodnak a kényelemről és az energiatakarékosságról. - Alacsony Közös Költség: Mindössze 7000 Ft/hó közös költséggel számolhat. Belső Elrendezés: - Két Fürdőszoba: A lakásban két fürdőszoba található, az egyik zuhanyzóval, a másik kádas-zuhanyzós kialakítással, így minden igényt kielégít. - Külön Nyíló Szobák: A három külön nyíló szoba biztosítja a magánszférát, egyikükhöz pedig erkély is tartozik. - Amerikai Konyha és Nappali: A modern amerikai konyha-étkező-nappali nagy üvegfelülettel rendelkezik, amely közvetlen kertkapcsolatot biztosít, így a természet mindig közel lehet. - Beépített Gépekkel: Az igényes konyhabútor és a beépített gépek a vételár részét képezik, így azonnal használatra készek. Kényelmi Funkciók: - Padlófűtés és Radiátoros Hőleadás: A ház padlófűtéssel rendelkezik az alsó szinten, az emeleti szobákban pedig radiátorok gondoskodnak a melegről. - Parkosított Udvar: A társasház parkosított udvara tökéletes hely a pihenésre és kikapcsolódásra. - Parkoló: A ház előtt több autó számára is biztosított a parkolási lehetőség. Garázs: A lakáshoz tartozik egy 16 m²-es garázs, amely 10Mft-ért vásárolható meg, de nem kötelező a megvétele. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy egy modern, kényelmes és jól felszerelt lakás tulajdonosa lehessen Debrecen egyik legjobb részén! Érdeklődjön most és tekintse meg személyesen ezt a csodálatos ingatlant! Ez az ingatlan a "Felező csomag” megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán. Az ingatlanról teljes körű videó felvétel készült, a megtekintése érdekében weboldalunkon keresse a H488943 regisztrációs számon vagy keressen telefonon közvetlenül. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2011
Erkély:
4 m²
Terasz:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poráczki Ádám Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poráczki Ádám Otthon Centrum - Debrecen - Bajcsy-Zsilinszky utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY