Eladó ház Debrecen, Csapókert 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Debrecen, Csapókert 133 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8212139
Referenciaszám: HZ084662-4718351
Frissítve: ma

Debrecen eladó családi ház 5 szobás: 99,5 millió Ft

99,5 millió Ft
748 120 Ft/m²
133 m²
Alapterület
610 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 314 835 Ft
Második évtől
412 805 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen Csapókertben a Bányai Júlia utcában, kínálok eladásra 133 nm-es, 2 generációs 21 éves családi házat, 25 nm-es garázst és tárolót parkosított telken! Az ingatlanon 2 db nagy épület található, melyből a hátsó új eladó 379 nm-es telek területű. A fotóknál található a megosztási vázrajz, ami szerint látható a terület új jelzéssel. Helyiségei: nappali, 4 szoba, 2 konyha - étkező, 2 fürdőszoba - wc, 2 előszoba, 2 közlekedő, kazánház Főbb Jellemzői: - 21 éves 133 nm-es tetőtóteres ház akár két generációnak is alkalmas - tetőtér biztosíthatja a gyerekek kényelmét és/ vagy fiatal párokét - a ház jó elrendezésű - falazat durisol téglából (kiváló szigetelésű) - durisol födém rendszer (kiváló hang és hőszigetelésű) - beton alap (vasalt) - tetőn cserépfedés - műanyag külső nyílászárók - redőnyök és rovarhálók - gázcirkó fűtésrendszer - a szobákból nyíló nagy gardróbok - fedett terasz (közvetlen kijárás a nappaliból) - dél-nyugati tájolás - garázs, autó mellett még sok hely van - külső tároló helyiségek - térkövezet a ház eleje - szép telek, amiből az udvar és a kert 200 nm zöldterület (fák, bokrok, fű) Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné megtekinteni, akár hétvégén is szívesen fogadom hívását. BIZTOS HITEL-TANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜK ÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN. Eladó ingatlanok Debrecenben, a legnagyobb számban a Duna House kínálatában!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szatmári Éva Duna House - Debrecen, Csapó Az iroda összes hirdetése
+36 30 244 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY