Eladó lakás Szolnok, Belváros 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok, Belváros 48 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8175222
Referenciaszám: M282808
Frissítve: 1 napja

Szolnok eladó panellakás 1+1 fél szobás: 23,5 millió Ft

23,5 millió Ft
489 584 Ft/m²
48 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 358 Ft
Második évtől
97 497 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szolnok Belvárosában 48 m2 hasznos alapterületű francia erkélyes lakás eladó. Az otthon egy 4 emeletes, 1990-ben épült panel építésű társasház 2. emeletén helyezkedik el. A lakás egy szobából, egy félszobából, egy konyhából, egy fürdőszobából, egy külön nyíló WC-helyiségből és egy előszobából áll. A külső- és belső nyílászárók, a bejárati ajtó eredeti fa szerkezetűek, normál állapotúak, a hőszigetelt ablakok redőnnyel ellátottak. A szobák laminált padló-, a többi helyiség PVC-borítású. Az elmúlt két évben néhány felújítás történt: a fürdőszoba újraburkolása, a lakás festése, 3 db hűtő-fűtő klíma beszerelése megvalósult (H-tarifa engedélye folyamatban van). Az otthon melegét eredetileg gázcirkó kazán biztosította radiátoros hőleadással, jelenleg a fűtés a klímákkal megoldott. A melegvíz-ellátásról villanybojler gondoskodik. A konyhabútor cseréje szintén folyamatban van. A lépcsőház zárt, tiszta, jó állapotú, kaputelefonos rendszerrel nyitható. Parkolás a társasház közelében kialakított parkolókban lehetséges. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes. Jelenleg bérlő által lakott, birtokba adás megbeszélés szerint lehetséges. A lakást ajánljuk kisebb családok, fiatal párok, egyedülállók részére, de befektetési céllal szintén piacképes lehetőséget nyújt. Az otthon elhelyezkedése kiváló: a közelben néhány száz méteren belül buszmegálló, élelmiszerbolt, óvoda, iskola, gyógyszertár, egészségügyi intézmény, bank elérhető. A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvezőbb kamatozású hitelkonstrukcióival tudunk segíteni. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal! Eladó ingatlanokat keresünk meglévő és új ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koltainé Szentpéteri Emőke Kecskemét Petőfi Sándor utca 18-20 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 374 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY