Eladó lakás Szolnok, Belváros 41 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Szolnok, Belváros 41 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8217232
Referenciaszám: 170630
Frissítve: 16 napja

Szolnok eladó társasházi lakás 2 szobás: 23,99 millió Ft

23,99 millió Ft
585 122 Ft/m²
41 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 909 Ft
Második évtől
99 530 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170630 hivatkozási számú szolnoki társasházi lakás. A szolnoki társasházi lakás jellemzői: - Az ingatlan Szolnok egyik  közkedvelt utcájában a Vörösmarty úton található csendes helyen, de mégis közel a központhoz. - A 2005-ben épült társasházban 3 emeleten 13 lakás és egy iroda található, a lakóközösség kiváló. - A közös költség nagyon alacsony, csak 5000 Ft/hó . - Parkolási lehetőség a zárt udvarban. - Az egész épület és így a lakás is szinte újszerű állapotban van, látszik, hogy gondos  gazdái vannak  az ingatlannak akik fordítanak pénzt, időt, energiát az állagmegóvásra! - Az ingatlan 41 m2-es 1,5 szobás , a szobákban laminált parketta a többi helyiségben hidegburkolat , járólap van. - Korszerű műanyag nyílászárókkal épült az ingatlan, amelyben gázcirkó és radiátorok szolgáltatják a meleget és a használati melegvizet is. - A nagyobbik szobában van beszerelve klímaberendezés is. - A fürdőben zuhanyzó került kialakításra és van hely a mosógépnek és esetlegesen a szárítógépnek is. - A lakás az utcafrontra néz és rendelkezik egy, a nagy szobából nyíló, nagy és komfortos 4 m2-es erkéllyel. - Az ingatlan jelenleg is szinte újszerű, kiváló állapotú, a kiürítést követően gyakorlatilag bármilyen felújítási munka nélkül azonnal költözhető! - Azoknak ajánlom akik egy nagyon jó lokációval rendelkező, kiváló műszaki állapotú, komfortos kis lakást szeretnének, akár saját célra, akár befektetésként, kiadásra (az ilyen típusú lakásokat jó árban és gyorsan lehet kiadni). Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó szolnoki társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #170630 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ferenc Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 334 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY