Eladó lakás Kazincbarcika 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kazincbarcika 50 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8226968
Referenciaszám: 000394
Frissítve: ma

Kazincbarcika eladó panellakás 2 szobás: 16,9 millió Ft

16,9 millió Ft
338 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 53 475 Ft
Második évtől
70 115 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000394 ÁRCSÖKKENÉS!!! Kazincbarcika egyik KÖZKEDVELT részén, 50 mm2-es, 2 EMELETI, PANELPROGRAMOS lakás eladó!! Per és teher mentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. -A lakásban az ablakok MŰANYAGOK, a bejárati ajtó BIZTONSÁGI kivitelű. - A hideg téli napokon a kellemes hőérzetről a TÁVHŐ gondoskodik. - Újszerű lapradiátorok a fűtőtestek, EGYEDI mérővel ellátva. - A meleg víz ellátást szintén a TÁVHŐ biztosítja. -A falak festettek, így a felújítás folyamán nem kell a tapéta eltávolításával foglalkozni. -A szobákban és az előszobában laminált padló van a többi helyiség járólappal burkolt. -Az előszobában és a konyhában nagyméretű beépített szekrények vannak amelyeket az új tulajdonos vagy felújíthat, vagy eltávolíthat, ezáltal növelheti a helyiségek hasznos terét. -A konyhabútor és a gáztűzhely a vételár része. A lakás elosztása megtekinthető a méretarányos alaprajzon. A lakáshoz közös tároló helyiség tartozik. (3 család használja) Jó a lakóközösség, a lépcsőház tiszta, felújított nyílászárókkal ellátott. FREKVENTÁLT HELY!! A városközpont pár perc sétával elérhető, a közelben minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a mindennapi életet. Iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér , buszmegálló, bankok, üzletek stb. INGYENES, BIZTONSÁGOS parkolás a ház közelében. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában minden segítséget biztosítunk, bank független hitel tanácsadás, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, szerződések lebonyolítása.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY