Eladó lakás Kazincbarcika 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kazincbarcika 55 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8186598
Referenciaszám: 000358
Frissítve: 16 napja

Kazincbarcika eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
289 091 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 000358 Kazincbarcikán, a Pollack Mihály utcában központi elhelyezkedésű, 2 szoba+ hallos REMEK ELOSZTÁSÚ 2. EMELETI lakás eladó!! A lakás főbb jellemzői: -Négy emeletes társasházban található, 55 m2 nagyságú, PER és TEHER mentes, kifizetés után AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ. - KÉT KÜLÖN NYÍLÓ SZOBA a nappaliból. - Kalet-nyugati tájolású, VILÁGOS az egész lakás. - A fűtést a TÁVHŐ biztosítja, a melegvíz ellátás villanybojlerrel megoldott. Fűtés költség: 7600 Ft - A szobákban az eredeti fa parketta, amely jó állapotú. - A fürdőszoba az átlag lakásokhoz hasonlítva TÁGAS és JÓL SZELLŐZTETHETŐ a nagy ablaknak köszönhetően, WC külön helyiségben található. - Az előszobai NAGY GARDRÓB remek megoldás a tároláshoz, a konyhával szemben kis spájz van. Közös költség: 7150Ft/hó A lakáshoz tároló helyiség tartozik, a földszinten található, két tulajdonos osztozik a helyiségen. A lépcsőház rendezett, kulturált lakóközösséggel. KIVÁLÓ LOKÁCIÓ A városközpont pár perc sétával elérhető, közelbe minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a mindennapi életet. Iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér ,csónakázó-tó, buszmegálló, bankok, üzletek stb. INGYENES, BIZTONSÁGOS parkolás a ház előtt.. NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG azok számára, akik saját igényük, elképzelésük alapján szeretnék kialakítani leendő otthonukat, vagy egy ÉRTÉKÁLLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET keresnek ebben a folyamatosan FEJLŐDŐ, SZÉPÜLŐ városban. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában minden segítséget biztosítunk, bank független hitel tanácsadás, energetikai tanúsítvány elkészíttetése, szerződések lebonyolítása.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
5
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY